فلافل_دونونه_سلف مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 3702 عنوان بارداری 149 بازدید | 23 پست بی بی بعد چن روز مثبت میشه؟ مثلا اخرین رابطه برا ۵روز پیش باشه و لقاح صورت گرفته باشه من الان بی بی بزارم مثبت میشه؟ شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم 1400/01/04 | 09:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35445 از ناریخ پریودت ی هفته تا ۱۰روز ک گذشت میتونی بی بی بزنی 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
معتادنی_نی_سایت عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8517 چجوری درد بارداری تحمل میکنید ؟😖😖😖 🤔🤔مجبوریم ما زنیم هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
zenad عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 330 چع عجله ای داری ۵ روز رو حتی ازمایش هم نشون نمیده چه برسه بی بی
فلافل_دونونه_سلف مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 3702 از ناریخ پریودت ی هفته تا ۱۰روز ک گذشت میتونی بی بی بزنی یه هفته گذشت بی بی گذاشتم .منفی شد .ولی اخرین رابطمون برا پنج روز پیشع قبلش رابطه نداشتیم .مگم اگ لقاح صورت بگیرع تو پنج روز مثبت میشه یا ن؟ شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم
فلافل_دونونه_سلف مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 3702 چع عجله ای داری ۵ روز رو حتی ازمایش هم نشون نمیده چه برسه بی بی ☹☹ اخه ی هفته از زمان پریودیم گذشته شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم
zenad عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 330 ☹☹ اخه ی هفته از زمان پریودیم گذشته اگه گذشته ک نشون میده بدو بزن بیا نتیجه بهمون بگو
فلافل_دونونه_سلف مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 3702 اگه گذشته ک نشون میده بدو بزن بیا نتیجه بهمون بگو دیشب زدم منفی بود شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم
زهرا_ماهان عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3957 یه هفته گذشت بی بی گذاشتم .منفی شد .ولی اخرین رابطمون برا پنج روز پیشع قبلش رابطه نداشتیم . مگم اگ ... ببین مهم تاریخ پری نیست که بی بی نشون بده، بستگی داره چند روز از لقاح گذشته باشهپنج روز قبل رابطه داشتی که الان نشون نمیده
zenad عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 330 دیشب زدم منفی بود اگه اقدامت برا ۲۵ سیکل باشه که فک نکنم شده باشی اخه تا ۲۱ معمولا میگن که احتمال بارداری هست
فلافل_دونونه_سلف مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 3702 ببین مهم تاریخ پری نیست که بی بی نشون بده، بستگی داره چند روز از لقاح گذشته باشه پنج روز قبل رابطه ... ی هعته بعد از رابطه ؟ شاید همون روز لقاح صورت گرفته 😐اخه من ۲۸ موعود پریودم بود ک رابطه داشتیم ولی همیشه دو سه روز عقب میندازم ولی پری نشدم هنوز .میترسم باردار باشم دعا کن نباشم 🌷🖤 شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم
فلافل_دونونه_سلف مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 3702 اگه اقدامت برا ۲۵ سیکل باشه که فک نکنم شده باشی اخه تا ۲۱ معمولا میگن که احتمال بارداری هست ۲۸ماه گذشته پری شدم ک ۲۸ این ماه رابطه داشتیم همیشه دو سه روز عقب میندازم ولی هنو پری نشدم☹🌷 شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم