2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 166 پست
بخاطر این میخای خودتو بکشی برو بکش بدووووو دخترجون میدونم مشکل هرکی برا خودش بزرگترینو سختترینه ولی ...

من اینجا حاضرم برای تایید کردن حرفت خودم یه نمونشم و هزارتا نمونه دیگه هم دیدم از هر دو مدلش

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤
والا ما ک هرکیو میبینیم یکی تو زندگیش هست  نکنه اینا ادم فضایی هستن؟

تو کشوری زندگی میکنیم که بهمون یاد دادن، زندگی دخترا با ازدواج کامل میشه، فشار زیادی رو دخترا هست متاسفانه، ایکاش خونواده ها دختر رو بزرگ نمیکردن که به فکر این باشن یکی بیاد ببرتش، لعنت به این جهل

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا ما ک هرکیو میبینیم یکی تو زندگیش هست  نکنه اینا ادم فضایی هستن؟

الان من آدم فضایی ام که هیچکس تو زندگیم نیست؟دارم واسه خودم مجردی حال میکنم،هیچ پسری هم تو زندگیم نیست😀

زشت بودنت دست خودت نبودع پس تقصیری نداری تو  ولی اینک موفق نباشی تو زندگیت تقصیر خودتع  ...

من ادم موفقی هستم دلی تنهایی اذیتم میکنه هیچکس منو صوزتمو نمیپسنده 

همه کسایی ک منو میشناسن میگن ی دختر معصوم فرشته خو هستم ولی واقعا دیگه خسته شدم 

بخدا خسته شدم ب امام حسین خسته شدم  تورو خدا برام دعا کن از خودم میترسم از خدا بخواه کموم کنه& ...

بنظرت اون دختری که ۴۰ سالش شده و کسی رو نداشته و نداره تو زندگیش از تو بدبخت تر نیست؟

اونی که پیر دختر میشه و دختر از دنیا میره چی؟

دوز بدبختی ات کمتره ها....

حالا البته اگر ملاک خوش بختی رو زیبایی و داشتن کسی در زندگی بدونیم.

بعد اینکه زیبایی کاملا نسبیه. یک‌نفر رو خدا در چشم کسی به قدری زیبا جلوه میده که هیچ کس رو جز اون نمیبینه.

کافیه با خدا وارد معامله بشی. تو برای خدا باش تا خدا هم برای تو باشه.

و پیشاپیش هم راجع به خدا قضاوت نکن

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
بنظرت اون دختری که ۴۰ سالش شده و کسی رو نداشته و نداره تو زندگیش از تو بدبخت تر نیست؟ اونی که پی ...

این ک اونا درد دارن باعث نمیشه درد من کم بشه 

مثله اینه ک بگی فلانی پاش تیر خورده از تو بدتره 

خوب منم دستم تیر خورده 

جفتمون درد داریم 

حالا چ فرقی داره کجامدن تیر خورده باسه 

فاجعست 

میدونی من خیلی چاق بودم خیلی خیلی قیافم هم بد بود جوری که معلمم هم بهم گفت زشت. کارم هر روز بود گریه از همه اطرافیام متنفر بودم.

ولی الان  خدا رو پیدا کردم . الان دیگه خودم رو زشت نمی بنم  و برام مهم نیست که هیچ کس دوسم نداره  یا تنهام. فقط خدا برام مهمه چون اون همیشه با منه 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بهم کار نمیدم چون زشتم چون عکس قدی میخوان موقع دادن مشخصات  ب نظزت عکس قدی برای چیه؟

اونا شما رو برای کار نمیخوان

برای کارِ دیگه میخوان

برو جایی که شما رو برای توانایی هات بخوان

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
پیش مشاورم میرم گلم قرصم میخورم اما...

اما چی؟

ببین تو انسانی به قول معروف یه تیکه از پازل آفزینشی اگه نباشی این پازل هرچقدم قشنگ  باشه ولی کامل نمیشه قدر خودت رو بدون خودت رو دوست داشته باش تا بقیه هم دوست داشته باشن لذت های زودگذر دنیا مث خوشگلی  و اینا رو بیخیال به جاش سعی کن روحت رو پرورش بدی 

حَواسِتو بِدِع ب ماهِت،چراغ هایه شَهر اَرزِش نَدارَن  سکانس تلخ یه دختر اونجاست که نه با  گریه آروم میشه  نه با سیگار              (دنیا از اولشم میزون نبود شیطان عاشق خدا بود و خدا عاشق انسان) هَمه چیز سیُ و دوم یک ماهی ساعَت ۲۵ و شَصت و یک دَقیقه حَل میشه...