sanamkhanom مدیر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 839 عنوان خودکشی | مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 166 پست خسته شدم دلیل نپرسین فقط روش یگین قرص خوردم نشد رگ زدم نشد پشت بومم نمیتونم برم لوله گازم بقیه اسیب میبینندنبال جلب توجه نیستم فقط میخوام بمیرم کمکم کنین خودمو خلاص کنممن متعلق ب این دنیا نیستمحتی خداهم فراموشم کرده 1399/12/10 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanamkhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 839 اسی بچه هس جای من بود ۱۰۰بار خودشو کشته بود بعصیا تشنه توجهن دوسپسرم منو ب ی عملی فروخت و خیانت ج ... وس پسر منم چون زشت بودم ولم کرد و کلی حزف چرت بهم زد ک دلم تیکه تیکه شدش
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10080 وس پسر منم چون زشت بودم ولم کرد و کلی حزف چرت بهم زد ک دلم تیکه تیکه شدش نه عزیزم دوست پسرت یه انتظارهای دیگه داشته و الا از همون اول باهات اشنا نمیشد.خودت رو گول نزن. پاکی و زشت بودن کرور کرور ارزشش از زیبایی و ارتباط های غیرشرعی بالاترهارزش تو خیلی بالاتر از این مسائل دم دستیه کا بهشون فکر میکنی. ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش