اگر نمیکنه شاید باید خودتو رشد بدی و بزرگ کنی همیشه نباید همه چیز اونجور که تو میخوای باشه از طرفی تا حالا نشده که کسی خدا را از ته دلش صدا بزنه و خدا جوابشو نده این برای همه اتفاق افتاده مطمینا خودتم تجربش کردی
باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤ گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤
ب امام حسین ۹ ماهه ی خوال درست نداشتم روزی هزار بار میمیرم زنده میشم مشاورم میگه فقط تا عید صبر کن&n ...
نمی دونم مشکلت چیه عزیزم .فقط می تونم بگم صبر کن . جون همیشه وضع این جوری نیست روز های خوبی هم میرسه . برای دلت صلوات می فرستم
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
با جاش درس بخون آدم موفقی بشی اونوقت همه هم دورت میچرخن هم خانوم خودت میشی. همه برات سرو دست میشکنن. با پولتم خودتو زیباتر میکنی حالا با عمل یا هرچی...
بخاطر این میخای خودتو بکشی برو بکش بدووووو دخترجون میدونم مشکل هرکی برا خودش بزرگترینو سختترینه ولی اینم بدون چ بسا خووووشگلایی ک پیشونیشون زشت بود و خوشگلی نون و اب نشد براشون چ ب قول تو زشت هایی ک بهترین تقدیر براشون رقم خورد
ک کمم نیستن ی تاپیک بزن ببین چن نفر میان حرفمو تایید میکنن حالام هرکاری دوس داری بکن خدا از سر تقصیراتت بگذره
همه آدما قشنگن،هر کس زیبایی خودشو داره چون ما همه مخلوق خداییم،اگرم مشکلت تنهاییه که خیلی از همسن و سالای دیگت هم تنهان،بعدشم به خودت تلقین نکن که پدر و مادرم دوسم ندارن اصلا مگه میشه همچین چیزی؟