2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 166 پست
اینجا بهت راهکار نمیدن فقط حالت روبدتر میکنن ببین تو خودت باید زندگیت و رو درست کنی فکر خودکشی نباش ...

بدتر مسمم کردن ک خودمو از پشت بوم پرت کنم پایین روانی ترم کررن یسری ها باکامنت های چرتشون انگار نمیفهمن من چی میگم 

۲۳ سال صبر کافی نبود  وعده سر خرمن نده

عزیزم تو داری با احساست به ماجرا نگاه میکنی.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درست نمیکنه

اگر نمیکنه شاید باید خودتو رشد بدی و بزرگ کنی همیشه نباید همه چیز اونجور که تو میخوای باشه از طرفی تا حالا نشده که کسی خدا را از ته دلش صدا بزنه و خدا جوابشو نده این برای همه اتفاق افتاده مطمینا خودتم تجربش کردی

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤
زشتم خیلی زشتم  یه چی میگم ی چی میشنوی  خانوادم دوسم ندارن  هیچکس دوسم نداره  ...

منم تنهام به خدا بيا درخواست دوستى بده بشينيم باهم حرف بزنيم ...خوشگلى ديگرانم تا چند سالع .سعى كن انقدر خوب باشى اون دنيا حوشگل باشي

ب امام حسین ۹ ماهه ی خوال درست نداشتم روزی هزار بار میمیرم زنده میشم مشاورم میگه فقط تا عید صبر کن&n ...

نمی دونم مشکلت چیه عزیزم .فقط می تونم بگم صبر کن . جون همیشه وضع این جوری نیست روز های خوبی هم میرسه . برای دلت صلوات می فرستم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

زشتم خیلی زشتم  یه چی میگم ی چی میشنوی  خانوادم دوسم ندارن  هیچکس دوسم نداره  ...

شاغل شو حتمن

مطمئنا ک زشت نیستی ولی الان انقد عمل زیبایی هست که میشه انجام دادو زیبا شد فقط پول میخاد 

ببین منکه متاهلم هم تنهام 

اخلاقتو خوب کن همه دورت جمع میشن 

‌من‌یبار‌رگ‌دستمو زدم‌..‌ولی‌الان‌بعد‌دوسال‌که‌اینقد‌خوشبخت

شدم‌‌که‌به‌حرف‌خانوادم‌گوش‌کردم.که‌جاشو‌میبینم‌از‌شدت‌

پشیمونی‌گریه‌میکنم

شاغل شو حتمن مطمئنا ک زشت نیستی ولی الان انقد عمل زیبایی هست که میشه انجام دادو زیبا شد فقط پول میخ ...

بهم کار نمیدم چون زشتم چون عکس قدی میخوان موقع دادن مشخصات 

ب نظزت عکس قدی برای چیه؟ 

بخاطر این میخای خودتو بکشی برو بکش بدووووو دخترجون میدونم مشکل هرکی برا خودش بزرگترینو سختترینه ولی اینم بدون چ بسا خووووشگلایی ک پیشونیشون زشت بود و خوشگلی نون و اب نشد براشون چ ب قول تو زشت هایی ک بهترین تقدیر براشون رقم خورد 

ک کمم نیستن ی تاپیک بزن ببین چن نفر میان حرفمو تایید میکنن حالام هرکاری دوس داری بکن خدا از سر تقصیراتت بگذره

همه آدما قشنگن،هر کس زیبایی خودشو داره چون ما همه مخلوق خداییم،اگرم مشکلت تنهاییه که خیلی از همسن و سالای دیگت هم تنهان،بعدشم به خودت تلقین نکن که پدر و مادرم دوسم ندارن اصلا مگه میشه همچین چیزی؟

با جاش درس بخون آدم موفقی بشی اونوقت همه هم دورت میچرخن هم خانوم خودت میشی. همه برات سرو دست میشکنن. ...

درسمم خوندم با نمرات خوب لیسانس گرفتم ولی بازم تنهام حس پوچی دارم