2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 166 پست

اینجا بهت راهکار نمیدن فقط حالت روبدتر میکنن ببین تو خودت باید زندگیت و رو درست کنی فکر خودکشی نباش گناه کبیره اس  

حَواسِتو بِدِع ب ماهِت،چراغ هایه شَهر اَرزِش نَدارَن  سکانس تلخ یه دختر اونجاست که نه با  گریه آروم میشه  نه با سیگار              (دنیا از اولشم میزون نبود شیطان عاشق خدا بود و خدا عاشق انسان) هَمه چیز سیُ و دوم یک ماهی ساعَت ۲۵ و شَصت و یک دَقیقه حَل میشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا مهربون تر از این حرفاست ک ب خاطز این باز خواستم کنه  من هیچ اینده ای ندارم  هیچکس من ...

الان نفهمیدیم خدا مهربونه یا نیست.

مشکلت اینه که از بدنت راضی نیستی؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
خدا مهربون تر از این حرفاست ک ب خاطز این باز خواستم کنه  من هیچ اینده ای ندارم  هیچکس من ...

هممون همينم بابا فك كردى ما خوشگليم ؟ هممون عين هميم نترس بعضيا اداى خوشگلى درميارن ....ملت مشكل دارن منم موندم تاحالا عروسى نرفتم چه خاكى تو سرم بريزم 😒 اي خدااا

منم خیلی دلم میخواد بمیرم اما جرات خودکشی ندارم فقط به یه دلیل اینکه اگه خدا ازم بپرسه از همه ناامید ...

اسی بهترین جواب رو براتون نوشته.... عزیزم این دنیا فانیه اصل اون دنیاته... آخرتت رو خراب نکن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
  چه بد انشالله همه چیز درست بشع

ب امام حسین ۹ ماهه ی خوال درست نداشتم روزی هزار بار میمیرم زنده میشم مشاورم میگه فقط تا عید صبر کن 

صبر کنم ک چی بشه اخه 

بابا من این جون رو نمیخوام 

اتفاقا خودکشی جسارت گیخواد و کار ادمای قویه  چون ادما از مرگ میترسن و ازش فرار میکنن

جان دلم بخدا این روزا میگذره منم هزار بار به این نقطه رسیدم ولی به این فک کردم بعد مردن تا اخر تو عذابم حداقل عمر این دنیا فانیه,  خدا مطمئن باش فراموش نکرده

والاه دردی ک من دارم از هردردی بدتره

بشینم براتون بگم های های گریه میکنین

هرکی جای من بود ۵سال پیش خودشو کشته بود

حالا باید بیام جار بزنم ک ایهاالناس راهکار بدین ب من؟

مقصری اسی اگر باعث بشی ی ادم دیگه هم با راهکارا ب فکر خودکشی بیفته چون ادمی ک افسرده بشه زود تحریک میشه و این افکار میاد سمتش

کاش تاپیکت نمیومدم...

خدا دوسم نداره تامام

هیچکس نمیدونه من چقدر سختی کشیدم تو زندگیم،واقعا روزی هزار بار آرزوی مرگ میکردم،کاملا نا امید شده بودم ولی همه چی درست شد...منم فکر میکردم خدا منو نمیبینه و دوسم نداره

کسی مجبورت نکرده بیای تو تامیک من همین امسال شمان ک باعث شدن ی دختر معصوم بی گناه تو این سن کم فکر خ ...

میشه مشکلتو بگی؟؟؟عزیزمن هیچ چیزی هبچ مشکلی توی دنیا ارزش خودکشی رونداره.من خودم انقدمشکل داشتم انقدسختی کشیدم که اگه هرکی دیگه جای من بود خودکشی میکرد.شایدبهش فکرکردم اما بعدبخودم گفتم یروز خوب میاد چون ب خدا ایمان دارم به اینکه بنده هاشوتنهانمیذاره.خداخیلی مهربونه ومن گاهی معجزه شوتوی زندگیم دیدم.