2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 166 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص برنج بخور

قرص برنج زجر کش می کنه مثل اسید قوی همه اندام بدن می سوزونه و آب می کنه!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
تو ک به فکر بقیه ک یوقت لوله گاز بهشون اسیب نزنه چرا اینو درنظر نمیگیری ک ممکنه بعد تو چه زجری بکشن

👌👌👌👌👌

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤

منم خیلی دلم میخواد بمیرم اما جرات خودکشی ندارم فقط به یه دلیل اینکه اگه خدا ازم بپرسه از همه ناامید شدی چه طور تونستی از رحمت من نا امید بشی هیچ جوابی ندارم بدم و بعد باید حسرت و پشیمونی اینو بکشم که اگه فقط به خدا امید داشتم و ازش کمک میخواستم خدا برام به راحتی درست میکرد تو هم فکر کن به این اگه جوابی پیدا کردی اونوقت این کار را بکن

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤

کی گفته خدا فراموش ات کرده خدا هیچ بنده ای رو فراموش نمی کنه عزیزم خواهشا با این حماقت اون دنیات رو هم خراب نکن خودت یه دقیقه بیا منطقی فکر کن تو چرا می خوای خودکشی کنی??? برای اینکه خسته شدی از عذاب های این دنیا می خوای خلاص بشی درسته دلیل دیگه ای داره ? خب اون دنیا که عذاب هاش سخت تره قبول داری???? پس الان توی این دنیا اعمال نیک جمع کن تا اون دنیات رو بسازی و همچین حماقتی رو هم اصلا نکن عزیزم اون دنیا اگه بمیری راه برگشتی ندارییی هااااا تا ابد همیشهههه تو آتیش جهنم می سوزی و راه برگشتی نداری 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
بیخود...مشکلت چیه؟؟؟بگو شاید بتونیم کمکت کنیم...این حرفا یعنی چی.... یعنی تو انقدر ضعیفی

اتفاقا خودکشی جسارت گیخواد و کار ادمای قویه 

چون ادما از مرگ میترسن و ازش فرار میکنن

کسی مجبورت نکرده بیای تو تامیک من همین امسال شمان ک باعث شدن ی دختر معصوم بی گناه تو این سن کم فکر خ ...

بحث عنوان تاپیکه

میخوای خودکشی کنین چرا اینجا میاین میگین؟که ی عده بچه هستن و توو زندگی مشکل دارن تشویق شن؟؟امثال من نیستن.من خودم ب اندازه کافی درد روحی دارم ولی بجا اینکه پاشی بری روانشناس میگی خودکشی

ینی چی

ادما رو مقصر ندون .خودتو مقصر بدون...