2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 166 پست
با خودکشی متعلق به اون دنیا هم نیستی فکر میکنی اگه خودتو بکشی تموم میشه تازه به جرم یه قتل شروع میشه

مگه تو خدایی؟ 

مگه تو درد های منو کشیدی ؟ 

من همین الانشم روزی هزار بار میمیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5998603/رعنای-من-رفت-توکما اسی جونم بیا بیبن دختر 18 ساله ...

خوش ی حالش کاش منم میمردم 

چیزی ندارم ک شاکرش باشم

ادم از رو خوشحالی فکر خودکشی نمیکنه 

اتفاقا خودکشی جسارت گیخواد و کار ادمای قویه  چون ادما از مرگ میترسن و ازش فرار میکنن

خودکشی فقط خریته...من نمیگم زندگی این دنیا خوبه خیلی....نه اصلا اینجور‌نیست...به اکن دنیا هم اعتقادی ندارم...ولی شما ضعیفی

...چون سعی نمیکنی مشکلاتت رو حل کنی.

عزیزم نکن ببین منم خیلی درد دارم ولی تحمل میکنم چیکار کنم؟ بزا جونی که خدا داده خودشم بگیره🚬🥀😔

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋
خوش ی حالش کاش منم میمردم  چیزی ندارم ک شاکرش باشم ادم از رو خوشحالی فکر خودکشی نمیکنه

😔😔😔نگو اینجورییی نمیدونی ماها داریم چی میکشیم خودس چه زجری کشید

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
مگه تو خدایی؟  مگه تو درد های منو کشیدی ؟  من همین الانشم روزی هزار بار میمیرم

چه بد انشالله همه چیز درست بشع

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤