2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 166 پست
اتفاقا خودکشی جسارت گیخواد و کار ادمای قویه  چون ادما از مرگ میترسن و ازش فرار میکنن

اول که جسارت و شجاعت نمیخواد بی عقلیو حماقت میخواد ادمای قوی مثل تو ان ؟ هه سخت در اشتباهی از طرز فکرتم معلوم میش ه بچه ای ادمای بد از مرگ میترسن. همه که نمیترسن. بعدم جسارت داری شجاعی اگه میتونی زندگی کن خود کشی خز شده نی نی 

از شرایطت بگو ببینیم چیه مشکلت

زشتم خیلی زشتم 

یه چی میگم ی چی میشنوی 

خانوادم دوسم ندارن 

هیچکس دوسم نداره 

همه هم سنام یکیو دارن 

ولی من همش تنهام 

تنهاییی خیلی اذیتم میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه تو خدایی؟  مگه تو درد های منو کشیدی ؟  من همین الانشم روزی هزار بار میمیرم

نه خدا نیستم تو خیال کردی فقط خودت مشکل داری خودت روزی هزار بار میمیری که آستانه تحملت فکر خودکشیه فقط اگه قرار بودربنیری با روشای دیگه میمردی

خدا مهربون تر از این حرفاست ک ب خاطز این باز خواستم کنه  من هیچ اینده ای ندارم  هیچکس من ...

عزیزم خدا خیلی مهربونه منم اینو قبول دارم اما خدا از ناامیدی بدش میاد خدا خودکشی رو نمی بخشه  چرا عزیزم چون تو از کمک خداوند ناامید شدی و داری تو کار خدا دخالت می کنی و جون خودت رو می گیری من واقعا درک ات می کنم مشکلات زندگی بعضی از مواقع انقدر تو زندگی فشار میاره که آدم به این فکر می افته اما بدون زندگی فراز و نشیب داره بعد از هر سختی آسونی مطمئن باش فقط انسان باید بدونه تو این سختی ها چطور رفتار کنه و تو مشکلات هم به یاد خدا باشه از خودش کمک بخواد کسی که کلید تمام مشکلات چه محال ترین اش چه سخت ترین اش دست خودشه پس تو نماز هات از خدا بخواه و تو راه خودش قدم بردار و مشکلاتت رو بسپر به خودش و هیچ وقت همچین حماقتی رو نکن عزیزم 

و اینم بدون هیچ وقت خودتو با دیگران مقایسه نکن همه ما انسان ها یکی هستیم و هیچ فردی از دیگری بالاتر نیست 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
اول که جسارت و شجاعت نمیخواد بی عقلیو حماقت میخواد ادمای قوی مثل تو ان ؟ هه سخت در اشتباهی از طرز فک ...

باشه شماها خوب منم ی سگ کثیف ! 

دلت خوش شد بکش بیرون ناموسا خودم داغونم توهم بیا تحقیرمم کن 

‌زندگی‌همیشه‌یه‌شکل‌نیست‌گاهی‌اوقات‌زندگی‌واسه‌هممون

‌سخت‌میشه‌‌‌دوست‌داریم‌بمیریم.ولی‌اینکه‌راهش‌نیست

خدا‌دوست‌داره‌نفس‌بکشی‌‌تو‌هم‌دودوسش داشته‌باش

شما باشعوری بسته برای اینجا. لطفا ریپلای هم نکن خانم با شعور 

😕😕😕خوشبحالت عقل نداری راحتی 

داری بهش میگی گچ بخور تا بمیری؟😕این انسانیته اخه؟ دوس داری یکی ب بچه خودتم همینو بگه

خوش ی حالش کاش منم میمردم  چیزی ندارم ک شاکرش باشم ادم از رو خوشحالی فکر خودکشی نمیکنه

الان تونستی تایپ کنی پس انگشت داری

با انگشتات مبخوای یه روش خودکشی رو‌ پیاده کنی

تا حالا کسی‌که انگشت نداره رو از نزدیک دیدی؟

شکر همین انگشتت رو کردی؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

عزیزم من 3 باز خودکشی کردم و هر 3 بار تاپه زدم بدون با خودکشی کسی از این دنیا نمیره اجل هر کس برسه میره و فک نکن قدرت تو از خدا بیشتره که الکی خودت رو بکشی 

ثانیا معمولا 90 درصد خودکشی ها اشتباه میشه طرف تا آخر عمر فلج میشه یا کور یا باید با قاشق غذا بخوره و این بدبختی ها ولش نمیده 

اولین بار که با همسرم آشنا شدم دقیقا موقع خودکشی بود گفت زندگی را باید کرد نه اینکه زندگی شما رو بکند 

به نظر من حداقل 3 ساعت بخواب بعد یهو تغییر اساسی تو زندگیت بده 

تو شرایطی نیستم ک بتونم ب بقیه هم فکر کنم

گلم تو همین الانش هم داری به دیگران فکر میکنی وقتی میگی ، استفاده از گاز به دیگران آسیب میزنه، عزیزم، میگن روح افراد خودکشی کرده تو اون دنیا بدجور سرگردان و در عذابه، این دنیا چه بخوایم چه نخوایم برامون یه روزی تموم میشه، اما اونور چی، تا به کی عذاب و سرگردونی، نکن عزیزم، این هم میگذره، میگن دنیا فقط 100سال اولش سخته، فقط 100سال، میگذره عزیزم  نکن 

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

تو اون دنیا ب اندازه تموم سال هایی ک باید تو این دنیا میبودی عذاب میکشی متاسفانه عذابی ک هیچ کدوم از جهنمیان تحمل شو ندارن یه خلسه یه اغما ب اندازه تمام سال های تعیین شده زندگیت 

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂