2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 166 پست
همه با مرگ‌من خوشحال ترن همه 

خوشحالی دیگران بعد مرگ تو؟؟؟؟ ب درک خوشحال باشن تو مهمی بخدا دوستم خودکشی کرد نمرد خوب شد بعد یه سال چنان زندگیش رو ب راه شد ک فقد اشک میریخت ک خوب شد اون موقع نمردم تا خوشحالی های الانمو ببینم توروخدا یکم فکر کن گلم بعد مرگ تو فوقش دوروز گریه میکنن تمام تویی ک هم این دنیا هم اون دنیا زجر کشیدی

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه با مرگ‌من خوشحال ترن همه 

خاک تو سرت بدبخت موقعی که مردی میان خونه شما خورشت قیمت رو میخورن یه صلوات هم برات میفرستن میرن سراغ زندگی خودشون و حتی 1 دقیقه هم به شما فکر نمیکنند 

گور بابای بقیه بدون که خدا به تو فرصت داده نه برای زندگی برای لذت بردن از اون

سعی کن فقط فکر لذت باشی 

همه آدما قشنگن،هر کس زیبایی خودشو داره چون ما همه مخلوق خداییم،اگرم مشکلت تنهاییه که خیلی از همسن و ...

والا ما ک هرکیو میبینیم یکی تو زندگیش هست 

نکنه اینا ادم فضایی هستن؟ 

زشتم خیلی زشتم  یه چی میگم ی چی میشنوی  خانوادم دوسم ندارن  هیچکس دوسم نداره  ...

حق داری عقل همه به چشمشونه، همه دنبال زیبایی ظاهری هستن، جهنم بقیه چی فکر میکنن

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
بخاطر این میخای خودتو بکشی برو بکش بدووووو دخترجون میدونم مشکل هرکی برا خودش بزرگترینو سختترینه ولی ...

اسی بچه هس

جای من بود ۱۰۰بار خودشو کشته بود

بعصیا تشنه توجهن

دوسپسرم منو ب ی عملی فروخت و خیانت جنسی کرد برم خودمو بکشم؟😂

حالا این درد من نیس درد من بدتر از ایناس.بیاد بشینه ب حرفام گوش بده ۱۰۰بار خودشو کشته بود.انسان قدرنشناس همین میشه

درسمم خوندم با نمرات خوب لیسانس گرفتم ولی بازم تنهام حس پوچی دارم 

چرا ازدواج نمیکنی؟! 

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     
عزی م اینا بهانس ینی همه کارا عکس قدی میخان؟ ضعیف نباش واسه زندگیت بجنگ

چیزی برای جنگیدن ندارم 

اگه ی نور کوچیکم تو زندگیم بود می ایستادم و میجنگیدم ولی واقعا هیچ امیدی ندارم 

بدتر مسمم کردن ک خودمو از پشت بوم پرت کنم پایین روانی ترم کررن یسری ها باکامنت های چرتشون انگار نمیف ...

خب خانومی اینجا سایت عمومیه هرکس یه نظر داره بعضی ها خوب میگن  بعضی ها بدترت میکنن فقط برو پیش مشاور مشکلت و حل کنه ببین خودکشی از گناه هایی هست که خدا هرگز نمیبخشه پس از سرت بیرونش کن فقط راه درست انتخاب کن اعتماد بنفست رو ببر بالا خودتو دوس داشته باش تو  تا عاشق خودت نباشی همش میخوایی مث بقیه باشی

حَواسِتو بِدِع ب ماهِت،چراغ هایه شَهر اَرزِش نَدارَن  سکانس تلخ یه دختر اونجاست که نه با  گریه آروم میشه  نه با سیگار              (دنیا از اولشم میزون نبود شیطان عاشق خدا بود و خدا عاشق انسان) هَمه چیز سیُ و دوم یک ماهی ساعَت ۲۵ و شَصت و یک دَقیقه حَل میشه...
زشتم خیلی زشتم  یه چی میگم ی چی میشنوی  خانوادم دوسم ندارن  هیچکس دوسم نداره  ...

خیلی سخته همین  حال رو چند سال پیش داشتم

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

زشت بودنت دست خودت نبودع پس تقصیری نداری تو 

ولی اینک موفق نباشی تو زندگیت تقصیر خودتع 

باید انقد زحمت بکشی و تلاش کنی ک خودتو ب اوج برسونی 

اونوقته ک همه منتتو میکشن تا حتی باهاشون همکلام شی

.

.هیچ خوشگلی ب اندازه ی ادم موفق خوشبخت نیست و شانس دور و برش نیس 

قوی باش و با اعتماد ب نفس کامل خودتو بکش بالا

عاشق تک تک اعضای صورتت باش 

اگر میتونی عمل حراحی کن 

...این مشکلات ک گفتی یک صدم مشکلات خیلی از خانم های نی نی سایت نیس 

انقد ضعیف نباش 

خدا ب دلت ارامش بده☺☺☺❤