2777
2789
عنوان

دردو دل

570 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان من میخوام باهاتون یکم درد دل کنم

دوسالی هست ازدواج کردم

بعد از عروسی دردای عجیب غریبی میگرفتم ک رفتم دکتر و متوجه شدم رماتیسم دارم

یمدت دنبال دارو درمانش بودم اما اصلا فرقی نداشت

یمدت آروم میشه یمدت طوری میشه ک کارای شخصیمو نمیتونم ب راحتی انجام بدم

از طرفی جاریام دارن تند تند حامله میشن یکی بعد از دوتابچه و یازده سال یکی دوتا بچه داره دوقلو حاملس و من با این شرایط نمیتونم باردار بشم 

خیلی غصه میخورم.شوهرمم بچه دوس داره سنشم داره میره بالا

نمیدونم چکار کنم.خانوادش چیزی از بیماریم نمیدونن

ن میتونم زندگی کنم مثل ی آدم معمولی نه میتونم جدا بشم

ولی دلمم برای شوهرم میسوزه اون چ گناهی کرده اخه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا حالا جلوگیری میکردی؟برو زیر نظر دکتر زنان ببین چی میگه بهت خیلیا روماتیسم‌داشتن حامله هم شدن

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸

شوهرمنم روماتیسم داره این چندساله زیرنظردکتره الان که الانه هم براش یه نوع آمپول مینویسه که روشکمش تزریق میکنه جوری دردداشت موقعی که هنوزدکترنرفته بودکه مردبودگریه میکردازدردنمیتونست راه بره.دکترآناهیتاحاجی پورتهرانه هم

خیلیا رماتیسم دارن چرا نباید باردار شی 

ماشالا جاریات چه اعصابی دارن سه تا چهارتا ما یدونه زاییدیم داشتیم میمردیم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
رفتی پزشک چی بهت گفت بعدشم توامتحان بکن شایدبواسطه حاملگی اصلاخوب شدی

اره رفتم اما دیدم فرقی نداره دیگه ادامه ندادم

داروهاشم جوری بود ک میگفت نباید باردار بشی

شوهرمنم روماتیسم داره این چندساله زیرنظردکتره الان که الانه هم براش یه نوع آمپول مینویسه که روشکمش ت ...

منم همینطورم خیلی درد میکشم 

از دکتر رفتنم دیگه زده شدم از بس رفتم دکترو آزمایش  دادم و جواب نگرفتم

خیلیا رماتیسم دارن چرا نباید باردار شی  ماشالا جاریات چه اعصابی دارن سه تا چهارتا ما یدونه زای ...

چونکه انقد درد دارم خودمو نمیتونم جمع کنم چ برسه ب بچه

اون طفلی چ گناهی کرده

منم همینطورم خیلی درد میکشم  از دکتر رفتنم دیگه زده شدم از بس رفتم دکترو آزمایش  دادم و ج ...

شوهرمنم دربه دردنبال دکترمیگشت ازبس نفهمیدن دردش چیه هرکی یه نظردادولی خانم حاجی پورباتوجه به آزمایشات فوری بهش گفت که روماتیسم داری والانم زیرنظرشه این۴سالی میشه.ممکنه روماتیسم کل بدننوبگیره فقط برودکترتانابودنشدی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز