2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18682 بازدید | 831 پست

یه چادر و روسری قشنگ هم سرم بود برعکس همیشه که تو خواب‌ام روسری هام یا کهنه بودن یا دنبال چادر میگشتم 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
سلام عزیزم اهل دعا، یعنی کسایی که میدونین معمولا دنبال فال و دعا و اینجور چیزان یا ممکنه همراهشون د ...

منظورتون از دعا..دعاهاییه ک دعانویسا و جن گیرا مینویسن؟؟

من حرز امام جواد علیه السلام ب گردنم میندازم خوبه؟؟؟

ن رفتن پیش دعا نویس شرک به خداست منم بدم میاد

شما لطفا تو نمازشبتون اسم منم بیارید.. من هروقت یادم افتاده اسم شمارو گفتم تو قنوتم

اسمم مریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب دیدم رهام اومده روستامون

بعد کنار حسینیه یه جای خیلی تاریک بود هیچکس نمیرفت اونجا

رهام دست منو گرفت

گفت بیا بریم گفتم نه تاریکه  گفت بهم اعتماد داری گفتم ارع خیلییی گفت پس بیا

وقتی داشتیم میرفتیم  صداش زدم رهام

گفت بگو محمد رهام گفتم مگه اسمت اینه

گفت ارع ولی نمیزارم کسی صدام کنه

گفتم پس چرا من میزاری صدات کنم گفت ت فرق داری: منم ذوق کردع همش میگفتم محمد رهام میگفت جانم

انقد صداش زدم ی دفه گفت وایسا اینجا ی چاهه گفتم پس چرا من نمیدونستم

گفت فقط من میدونم هیچکس نمی‌دونه نشستیم دور چاه اتیش روشن کرد از زیر خاک چایی بیرون اورد میوه اورد  هوا سرد بود گفت بیا کنار خودم بشین نشستم پیشش برام حرف میزد ولی حرفا انگار صدا نداشتن انگار فقط دهنمون تکون میخورد گفتم چرا بین این همه جا اومدیم کنار چاه گفت اینجا برام عزیزه گفت گوشت و بزار روی چاه وقتی گذاشتم انگار صدای جیغ میومد صدای ناله پر درد: انقد ترسناک بود از خواب پریدم🥲

عزیزم سلام این خواب دوستمه.یکی از اقوام دورشو دوست داره که اسمش رهامه.اما عشق یک طرفه.نظرتون چیه درباره تعبیرش.ببخشید مزاحمتون شدم عزیز❤

یه خواستگاری داشتم خیلی اذیتم کرد و رفت فروردین خواب دیدم، تو خونه ای هستیم که عموهامم هستن یه اتاق ...

خوابتون مربوط به فروردین میشه عزیزم. الان مردادیم! قطعا تعبیر شده

منظورتون از دعا..دعاهاییه ک دعانویسا و جن گیرا مینویسن؟؟ من حرز امام جواد علیه السلام ب گردنم میندا ...

حرز امام جواد سه نوع داره.

یه مدلش داخلش طلسم داره. اگه اون نوع رو دارین، بندازین توی آب روان.

وگرنه حرز امام جواد بطور کلی خوبه.

چشم عزیزم حتما یادم می مونه و براتون توی نمازم دعا میکنم. التماس دعا🙏🌹

حرز امام جواد سه نوع داره. یه مدلش داخلش طلسم داره. اگه اون نوع رو دارین، بندازین توی آب روان. وگر ...

کدومش طلسم داره؟اسمش چیه؟

من فقط حرز کبیر و صغیر رو میشناسم

حرز کبیر رو از موسسه اسم اعظم سفارش دادم .همون که باید توی پلاک دعایی نقره باشه..خیلی درموردش شنیدم ک حرز کبیر سفارش شده حتی واسه بازشدن بخت 

ممنون عزیزدلم لطف میکنی

خواب دیدم رهام اومده روستامون بعد کنار حسینیه یه جای خیلی تاریک بود هیچکس نمیرفت اونجا رهام دست من ...

سلام عزیزم.

قسمتی از زندگی این شخص (رهام) برای دوست شما ناپیدا و تاریکه. اون قسمت زندگی این پسر، پر از درد و رنجه که ممکنه دوست شما اصلا تحمل مواجه شدن با اون قسمت و اون مشکلات رو نداشته باشه.

به زودی دوستتون متوجه اون وجه زندگی این آقا میشن.

موفق باشی ❤️

کدومش طلسم داره؟اسمش چیه؟ من فقط حرز کبیر و صغیر رو میشناسم حرز کبیر رو از موسسه اسم اعظم سفارش دا ...

دو تا حرز داریم. کبیر و صغیر.

اما اون کبیر خودش دو نوعه. بعضی از دعانویس ها توی خطوط پایانی حرز کبیر، یه طلسم میزنن. یه چیزی که ترکیبی از اعداد و حروفه و شکل خاصی داره.

حرزتون رو باز کنین، ببینین توی خطوط پایانی ش آیا طلسم داره یا نه.

ان شاء الله که نداره و فقط دعاست. موفق باشی عزیزم ❤️

دو تا حرز داریم. کبیر و صغیر. اما اون کبیر خودش دو نوعه. بعضی از دعانویس ها توی خطوط پایانی حرز کبی ...

میشه ب جای اینکه بندازمش تو آب روان بفروشمش؟

دویست و خورده ای خریدمش

خوابتون مربوط به فروردین میشه عزیزم. الان مردادیم! قطعا تعبیر شده

نه تعبیر نشده، من گاهی یه خوابی دیدم چند سال بعد تعبیر شده. لطفا تعبیرش بگید 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

میشه تعبیر این خوابمم بگی سوده جان

خواب دیدم که رفتم مشهد.تو خواب انگار سفر دو سه روزه بود

انگار روز آخر بود و باید برمیگشتیم 

تو خوب من میخواستم برم کنار ضریح

وقتی میخواستی بری کنار ضریح  مثل مشهد الان نبود.. پله میخورد میرفت بالا یه اتاق بزرگ بود و قبر مطهر بود..همون موقع که من رفته بودم برا زیارت تو خواب رهبر انقلاب رو دیدم که اومده بودن برای غبارروبی ضریح ( همین ک با عطر و گلاب ضریح رو تمیز میکنن)

من رفتم جلو دور تا دور ضریح شیشه بود من بوسیدمش.چندتا خانم نشسته بودن که سجاده جلوشون پهن بود و تو سجاده هاشون گلبرگ بود.

بعد وقتی رهبر   از بین زائرا رد میشد تا برسه ب ضریح برای غبار روبی تو مسیرش کادو میداد به زائرا ..(یکی از دوستام رو میدیدم که خوشحال بود میگفت ب منم فلان کادو رو دادن)من دیر رسیدم و بمن کادویی ندادن و رسیدن کنار ضریح

یه آقایی بقیه کادوهایی ک اضاف اومده بود رو داشت برمیگردوند که ببره و اجازه نداد ما ازشون برداریم

بعدش انگار من اومدم ک برگردم برم ب قطار یا اتوبوس برسیم ک برگردیم خونه نگاه ساعت کردم یک و پنج دقیقه بود.گفتم دیگه دیره بهش نمیرسیم

سلام استارتر

من کلا خیلی به چیزای منفی فکر میکنم دچار وسواس فکری شدم 

همش ترس از بیماری سرطان و این چیزا دارم یا همش میترسم چکاپ سینه و سونوگرافی رحم میرم

دیشب یک خوابیو دیدم که بهش از قبل فکر میکردم 

میخواستم بدونم خوابی که بهش از قبل فکر کردی واقعیت داره یا فقط بخاطر اون فکریه که کردم؟ 

خیلی استرس دارم برای خوابی که دیدم😔

نه تعبیر نشده، من گاهی یه خوابی دیدم چند سال بعد تعبیر شده. لطفا تعبیرش بگید 

خوابتون داره میگه اون آقا یه روزی پشیمون میشن اما نه حالا حالاها‌. پشیمونیشونم خیلی نمیتونه براتون مفید فایده باشه. شما هم سفیدبخت میشین و مشکلاتتون حل میشن