2789
عنوان

عاشق بچم ولی

87 بازدید | 7 پست

من مجردم عاشق بچم ولی هر چقدر فکر میکنم مجرد بمونم بهتره چون بنظرم اوج خودخواهی وپست بودنه وقتی خودم از این دنیا متنفرم وآرزوی مرگ میکنم یه نفرم وارد این دنیا کنم که بدبختیایی که من کشیدم اونم بکشه

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه فقط بچه ی دیگران باهاش بازی کنی بعدم برگردی خونه راحت بخوابی .همه چی و واکذار کن به زمان ببین چی برات رقم میخوره

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خب بچه باعث میشه از دنیا متنفر نشیدلیل قشنگی برای تلاش و زندگیهالبته به شرط داشتن زندگی معمولی رو به ...

اینقدر بدبختی کشیدم از بچگی دلم نمیخواد بچمم مثل خودم بشه

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

بچه ت یه جسم و روح دیگه ست

دلیلی نداره شبیه شما بشه

تفکرتون باعثجذب همین مشکلات برای بچه ت میشه

آوا هستمه ... ته کچیک   

چقدر خوب گفتی حرف دلمو زدی من خودمم هروز آرزوی مرگ میکنم کاش مامان منم این تفکرات داشت منو به دنیا نمی آورد آخه بگو زن حسابی تو چه خیری از زندگیت دیدی که من ببینم بعد از ازدواج فک کردم همه چی بهتر شه یه بچه هم به دنیا آوردم اما هیچی درست نشد انگار بدشانسی روشونه ی من نشسته قصد بلند شدنم نداره😭😭😭