2789
عنوان

زندگی بایک گاو

452 بازدید | 46 پست

امشب رفتیم خواهرشوهرمو برسونیمدخونه برادر شوهرم

جاریم دوتا خواهرشوهرها ومادرشوهر رو شام دعوت کرده بود

وما دعوت نبودیم

به گاواعظم گفتم پس ماتو نمیریم فقط خواهرتو میرسونیم ولی داداشش وقتی خواهر شوهرم پیاده شد کله شو کرد توماشین وگفت بیا دیگه حالا ما سهم تو ینی شوهرم وپسرم رو توآمار واسه مقدار غذا حساب کردیم

گفت حالا بیایید بانون میخوریم

من هرچقدر اصرار کردم که نه ممنون بریم خونه خسته هم هستیم چون رفته بودیم برای انجام کاری شهر دیگه

ولی شوهرم اصلا اهمیت نداد پیاده شد ورفت

من هم خودمو سرگرم بچه کردم هیچ کدوم هم تعارف نزدن برم سرسفره

آخرش خواهرشوهرم گفت بیاا من رفتم مجبوری دوقاشق برنج کشیدم باخون ودل غذا رو قورت دادم

شوهرت اشتباه کرد رفت،وقتی بهتون عزت نذاشتن و دعوت نکردن،اصلا نباید میرفتید

تو عنوان تاپیک خودت گفتی دیگه،با عرض معذرت شوهرت ....

ولی دفعه بعد ادبش کن تا یاد بگیره به خودش و شما عزت بذاره

درضمن خواستی مهمونی بدی همه رو دعوت کن جز جاری عقده ایت

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راستش بیشتر از رفتار بقیه، رفتار شوهرت ناراحتکننده بوده. وقتی از اول گفتی خستهای و دوست نداری بمونی، حداقل انتظار میره همسرت به حس تو توجه کنه و بین تعارف دیگران و راحتی همسرش، تو رو در اولویت بذاره. از طرفی وقتی میزبانها هم اصرار و استقبال درستی نکردن، طبیعیه که احساس کنی دعوت نبودی و حضورت فقط از روی رودربایستی بوده. ناراحتیات قابل فهمه، چون مسئله فقط غذا نیست، حس نادیده گرفته شدن و تنها موندن وسط جمعه 💔.

غروب بود رفتیم خونه جاری.دیدم کلی تدارک دیده و همه چی حاضر فقط سفره بندازه.تلویزیون هم سریال جذاب داشت.بهم اشاره کردن و خاموش کردن.آقامون گفت مهمان دارین؟گفت آره دوستم دعوت کردم.ما هم که اصلا قصد شام موندن نداشتیم خدا حافظی کردیم.حالا ادامه حرفم بخون.اومدیم خونه پیش اومد با یکی دیگه از جاریا که اونم نزدیک ماست تلفنی حرف زدم.یهو گفت آره خواهر شوهرمان از شهرستان اومده و مهمان جاری بزرگه هست و الانه که برسن.منم به آقامون گفتم بهش زنگ بزن و بگو محتاج یه لفمه غذات نبودم ولی باید میگفتی خواهرمان تو راهه مه ما هم دعوتش کنیم.خلاصه آقامون اصرار که نه باید حضوری بریم بهش بفهمونم.ما رفتیم انگار نه انگار با لبخند گشاد رفت سر سفره....

چه حس بدی داشتی. واقعا جای تاسف داره رفتار شوهرت

همینکارارو کرده که ارزشتو پایین اورده جلوشون

هرچند ارزش خودشم. خیلی بیفکره

ایشالله روزی بخودش بیاد

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

سالها بعد اقای گاو میفهمه این توهین و ناراحت نباش

عههه

من چن سال پیش

که خونه م تهران نبود

اومدم تهران خونه جاریم

آغا جاریم جیم شد

تا ساعت ۱۲ظهر!

اومد گفت ببخشید تنها بودین!

دیدم ناخونای منو دیده کاشت زدم

اونم رفته ترمیم کرده

همون روز

اد همونننن روز