2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18682 بازدید | 831 پست
خوابتون داره میگه اون آقا یه روزی پشیمون میشن اما نه حالا حالاها‌. پشیمونیشونم خیلی نمیتونه براتون م ...

از کدوم تیکش فهمیدین پشیمونیش فایده ای برام نداره؟ 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

سلام عزیزم. همین الان از خواب بیدار شدم از شدت استرس نمیدونم چیکار کنم بخاطر خوابی که دیدم.خواب دیدم که 2تا نوزاد دارم هر2شیرخواره بودن دخترم بزرگتر و پسذم کوچیکتر بود.. من همیشه توی خواب میدیدم دختر دارم اینسری پسر هم داشتم. رفتم به دخترم شیر بدم اما نوک سینم انقدر کوچیک بود نمیشد(در واقعیت هم نوک سینم خیلی کوچیکه). جای دیگه ای از خوابم دیدم کوچه خونه مامانمینا برف اومده سرد بود نمیدونم چیکار داشتم تو کوچه اما رفتم ذره ای هم لیز خوردم تو برفا ولی نخوردم زمین و برگشتم. و اینکه من 6،7سال پیش درگیر عشق یطرفه ای بودم(البته مطمئن نیستم یطرفه بودنشو) ولی اون اقا انکارش کرد الان بعد ازگذشت اینهمه هنوووز شبا گاهی خواب میبینم تو همون محیط دانشگاه دنبالشم یا دارم میبینمش یا باهاش صحبت میکنم. دیشب برخلاف همیشه تو دانشگاه جوری میرفتم که اونو نبینم اما یدفعه دیدمش. ازتون خواهش میکنم تعبیر اینا رو بهم بگید خیلی پریشون میشم بعد از این خوابا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. همین الان از خواب بیدار شدم از شدت استرس نمیدونم چیکار کنم بخاطر خوابی که دیدم.خواب دیدم ...

عزیزم اینم بگم که بعد از اینکه خواب اون اقا رو میبینم دچار دلتنگی شدییید میشم و به حدی خودمو بهش نزدیک میبینم که حس میکنم اگه الان شروع کنم به پی ام دادن باهاش جو بینمون اونقدر صمیمیه که مشکلی پیش نمیاد(نمیدونم متوجه منظورم میشید). و اینکه یکبار خواب دیدم خیییلی ناراحته و وقتی بیدار شدم ساعت 5صبح دیدم پروفایلش سیاهه و مشخص شد پدرشون فوت شده.این خواب قبل از ازدواجم بود. 

سلام عزیزم ببخشید من بازم مزاحم شدم ببخشید دیگه خواب زیاد میبینم😅و چون عجیبن خیلی میترسم

امشب خواب بدی دیدم ولی زیاد یادم نیس فقط یادمه چندجای صورتم و گردنم پوستش عمیق و طولانی شکافته بود اما هیج خونی نبود مثل اینکه یه عروسکو چاقو بزنی ولی یادم نیس یه اتفاقی افتاد اونطوری شدم ولی نمیدونم جی بود... بعد با مامانم میخواستیم بریم یه جایی هی میگفت چرا اینطوری شدی خیلی ترسیده بود ولی خودم نمیترسیدم انگار فقط یکم نگران بودم که زشت به نظر بیام.... تعبیرش چیه

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊

سلام سوده جون میشه این خوابو برام تعبیر کنی 

خواب دیدم رفته بودم یه جای نامعلوم مث کوچه های نامعلوم  بعد چنتا مرد ازتو کوچه بیرون اومدن بعد فقط از بینشون از آخریه خوشم اومد بعد هرجایم میرفم دنبالم بودو دستمو ول نمی‌کرد یه خانم دیگم کنارش بود کلا حس خوبی داشتم کنار مرده  بعد رفتیم با هم پیش پدر پسره پدرش گف قبلا یه دختری اومده بود ولی گلاش درنیومدن تو بیا گل بکار  پدرشم داشت تو باغ کار می‌کرد بعد رفتم پیش مامانمو بابام بابام انگار ناراضی بود بم گف برو خرید کن از مغازه😂🍃 کلا بابام تو خوابم موافقت نمیکنه با خواستگارا😂🤦‍♀️چند روز قبلشم یه مرده سوار اسب دیدم ک تو آسمون بودو یه جاده بود ک میشد رف پیشش بعد من گفتم نمیرم با اون اسم منو  دختر خالم یکی بود گفتم اون بره اون رف ولی  انگار خودم بودم یهو کشیده شدم سمتش اصلنم دوس نداشتم برم 

الان یه همچین موردی برام پیش اومده دقیقا مث این خوابه هرجایی میرم همون مرده رو هس خواستم ببینم تعبیرش چیه گیج شدمه

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی

سلام دوست عزیز

دیشب خواب دیدم اب طالبی پخش میکردم بین همسایه ها خیلی خوشحال بودم دونه دونه در خونه ها رو میزدم اب طالبی پخش میکردم

تعداد اب طالبی ها اندازه همسایه ها بود

یه خانومی از دور دیدم گفتم از راه دور اومده اب طالبی بهش تعارف کردم گفت نه کروناس نمیخورم گفتم من تست دادم سالمم تو واقعیت هم تست دادم سالمم بعد دیگه بیدار شدم

تو دلمم حاجتی دارم برای قبولی ارشد و وکالت

فردا ام ازمون دارم

نمیدونم ربطی به حاجتم داشت این خوابم؟

ممنون میشم تعبیرش کنین

سلام عزیزم. ممنون. به زودی اتفاقی میوفته که به اشتباه باعث ناراحتیتون میشه. اما خیلی زود رفع میشه و ...

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت میشم...💙 

تعبیر خواب: دستان جادویی که جادوش رو هر طرف بگیری ازش گل و میوه در میاد و یه چیزی مثل کوه بود رفتم اون بالا کله اونجا رو این شکلی کردم بعد میخواستم خودم رو از اونجا پرت کنم پایین که یکی اومد نداشت طرف انگار عاشقم بود

Just a little girl 🗿

خواب دیدم خونه قدیمی یکی از اقواممون خیلی روشن شده و بنظر میاد تازه ساخته شده حسابی نور گیره بعد پسرشون که حدود چهل سالشه (مجرده)عروسی گرفته الان خیلی لاغره ولی تو خواب چاق شده بود به رو اومده بود زیر پوستش آب رفته بود،داشت با زنش میرقصید من زنشون دیدم ولی نشناختم 

تعبیرش خوبه؟آخه میگن خواب عروسی خوب نیست

سلام عزیزم اهل دعا، یعنی کسایی که میدونین معمولا دنبال فال و دعا و اینجور چیزان یا ممکنه همراهشون د ...

سلام سوده جان میشه خواب منو تعبیر کنی 

من خواب دیدم یه مراسمی ام ک دارم برمیگردم دم در اونجا خاله امو میبینم ( پارسال فوت شده خالم) خالمو میبینم ک منو بغل میکنه باهام حرف میزنه و خیلی خوب بود حال ظاهریش 

اصلا نفهمیدم چی میگف فقط اولشو فهمیدم ک اسممو صدا کرد 

یه چن دیقه ای بغلش بودمو بعد یهویی غیب شد محو شد فهمیدم ک فوت شده دیگ نیس من انقد گریه میکردم انقد گریه میکردم ک نگو 

مبشه بگی تعبیرش چیه ممنونت میشم

برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘

سلام گلم . ممنون میشم اگر خوابم رو تعبیر کنی . اول اینو بگم چند وقتیه که یکی از خواهر شوهرام اومده پیش پدر شوهرم بمونه چون پدرشوهرم تنها زندگی میکنه ایشون رابطه خوبی با من نداره .

خواب دیدم کف پای خواهر شوهرم یه چیزی مثل قیر چسبیده و اومده بهم میگه پام اینجوری شده و پاک نمیشه ... بعد من تا دست گذاشتم روی پاش دیدم به راحتی پاک شد

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
میشه تعبیر این خوابمم بگی سوده جان خواب دیدم که رفتم مشهد.تو خواب انگار سفر دو سه روزه بود انگار ر ...

سلام عزیزم

شما به حاجتتون یا آرزوتون میرسین اما خیلی قانع نیستین و ممکنه بازم حسرت داشتن چیزی بیشتر یا کامل تر از اونی که بدست آوردین رو بخورین.

و این حسرت ممکنه باعث شه از چیزای دیگه عقب بیوفتین.

موفق باشی عزیزم ❤️

سلام عزیزم. همین الان از خواب بیدار شدم از شدت استرس نمیدونم چیکار کنم بخاطر خوابی که دیدم.خواب دیدم ...

سلام عزیزم. شما دو تا آرزو یا دو تا هدف توی زندگیتون دارین. به این آرزو ها هم میرسین اما باید برای پیشرفت کردن یکیشون خیلی تلاش کنین. صدقه ای بدین چون یه غم و غصه توی راه دارین. این غم نمیتونه شما رو زمین بزنه اما باعث تنش توی زندگیتون میشه و بی قرارتون میکنه. (پس صدقه رو حتمااااا بدین تا دفع شه).

در مورد اون آقایی که قبلا دوسش داشتین،

اگه توی خواب دیدین که ایشون میخواد با شما ارتباط برقرار کنه، شخصی اعصابتون رو بهم میریزه.

اما اگه خودتون دنبال اون آقا بودین، ممکنه خودتون دنبال یه دردسر برین.

اگه معتقدین، بعد از اینجور‌خوابها یه بار سوره یاسین بخونین به نیت از بین رفتن دردسر یا از بین رفتن بهم ریختن اعصابتون.

موفق باشی عزیزم ❤️

عزیزم اینم بگم که بعد از اینکه خواب اون اقا رو میبینم دچار دلتنگی شدییید میشم و به حدی خودمو بهش نزد ...

بله کاملا متوجه ش میشم عزیزم.

اینکه خواب دیدین و بعدش متوجه شدین پدرشون فوت شدن، به خاطر نزدیک بودن روحتون به اون آقا بوده.

شما در واقع رویای صادقه دیدین. روحتون به سمت ایشون سفر کرده و ماجرا رو متوجه شده.