2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18666 بازدید | 831 پست
سلام عزیزم ببخشید من بازم مزاحم شدم ببخشید دیگه خواب زیاد میبینم😅و چون عجیبن خیلی میترسم امشب خواب ...

سلام عزیزم

شما کاری میکنین که وجه تون به خطر میوفته . مادرتون نگرانتون میشه که نکنه رفتار شما باعث شه از چشم مردم بد جلوه کنین. اما خودتون خیلی متوجه رفتار اشتباهتون نمیشین و از نظر خودتون خیلی اهمیتی نداره.

بهتره به تذکرات مادرتون بیشتر توجه کنین. 

موفق باشی عزیزم ❤️

سلام عزیزم شما کاری میکنین که وجه تون به خطر میوفته . مادرتون نگرانتون میشه که نکنه رفتار شما باعث ...

خیلی ممنونم ازت❤

فک کنم تعبیر شد😅

اخه دیروز رفتیم یه جایی موهامو که خیلی بلنده از پشت بافته بودم بیرون بودن.... مامانم خیلی میگفت بزارشون داخل ولی من نزاشتم چون گرمم بود و مامانم هی میگفت که زشته جلو مردم حالا فکر میکنن دختر ولی هستی😤و من باز گوش نکردم اما الان پشیمونم😅به نظرتون همینه؟؟

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام سوده جون میشه این خوابو برام تعبیر کنی   خواب دیدم رفته بودم یه جای نامعلوم مث کوچه ...

سلام عزیزم

خواب اولتون داره میگه با مردی که قبلا یک بار شکست عشقی رو تجربه کرده آشنا میشین.

خواب دومتون میگه با مردی آشنا میشین که موقعیت بالایی داره.

موفق باشی عزیزم ❤️

سلام عزیزم خواب اولتون داره میگه با مردی که قبلا یک بار شکست عشقی رو تجربه کرده آشنا میشین. خواب د ...

آشنا شدم ولی درخواستشو قبول نکردم 

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
سلام دوست عزیز دیشب خواب دیدم اب طالبی پخش میکردم بین همسایه ها خیلی خوشحال بودم دونه دونه در خونه ...

سلام عزیزم

شما حاجت روا میشین و از شادیتون، بقیه هم شاد میشن. 

موفق باشی عزیزم ❤️

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت میشم...💙  تعبیر خواب: دستان جادویی که جادوش رو هر طرف بگیری ازش گل و ...

سلام عزیزم

دستای خودتون بود؟! بعد  فتین بالای کوه همشو اون شکلی کردین؟! چه شکلی؟؟؟؟ خوابتون رو یه جوری بنویسین که من بتونم متوجه ش بشم 😅

خواب دیدم خونه قدیمی یکی از اقواممون خیلی روشن شده و بنظر میاد تازه ساخته شده حسابی نور گیره بعد پسر ...

سلام عزیزم. 

زندگی این شخصی که دیدین با گشایش و روشنایی همراه میشه یا شده و موقعیت این مرد بهتر از چیزی که هست میشه. اما ممکنه به زودی دچار غم و اندوهی بشن. که احتمالا اون غم و اندوه، مصیبته. بهشون بگین که صدقه ای بدن. یا شما به نیت ایشون صدقه بدین.

سلام سوده جان میشه خواب منو تعبیر کنی  من خواب دیدم یه مراسمی ام ک دارم برمیگردم دم در اونجا خ ...

سلام عزیزم

شما دچار یه ناراحتی میشین که خیلی زود برطرف میشه و به شادی زیادی میرسین.

❤️

سلام گلم . ممنون میشم اگر خوابم رو تعبیر کنی . اول اینو بگم چند وقتیه که یکی از خواهر شوهرام اومده پ ...

سلام عزیزم.

رابطه ی سیاهی که بین شما اتفاق افتاده بخاطر یه سوء تفاهمه که به زودی با کمک همدیگه و با صحبت کردن، مشکلاتتون به راحتی حل میشه.

موفق باشی عزیزم ❤️