2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18662 بازدید | 831 پست
احتمالا دوباره میاد سمتتون

وای🥴من ازش فرار میکنم فک نکنم بیاد زیادی دختر دورو اطرافش بود اونروز😂🙃

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
سلام عزیزم دستای خودتون بود؟! بعد  فتین بالای کوه همشو اون شکلی کردین؟! چه شکلی؟؟؟؟ خوابتون رو ...

سلام عزیزم 

آره دست های خودم بود اون کوهه میشد مثل این که جاده داشت بعد کله اونجا رو از سر تا پایین پر از گل و میوه و... کردم 

Just a little girl 🗿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  آره دست های خودم بود اون کوهه میشد مثل این که جاده داشت بعد کله اونجا رو از سر تا ...

شما دستای پر خیر وبرکتی دارین و هر جا برین اونجا رو از برکت وجودتون پر میکنین‌.

به واسطه ی همین خیر خواهیتون به قله های بزرگ موفقیت هم میرسین و دستان خداوند همیشه همراهتونه و نمیذاره سقوط کنین. این دستها در قالب افرادی مادی بهتون کمک میکنن اما همون نگهبان شماست که داره حمایتتون میکنه.

موفق باشی عزیزم ❤️

میگم این خوابم تعبیر کن مرسی😂

خواب دیدم با 2تا از عمه هام تو یه ویلا نشستیم چنتا زن با لباس سیاه دیگم بود انگار مراسم عزاداری بود بعد عکس یه دختر چشم رنگیم تو حیاط بود مام دورش جمع شده بودیم بعد عمم گف جگرارو تو بخور2 3تا جگر بهم دادن یکیشون صورتی یکیشون آبی😂😂گفتن بخور حالم بد شد ولی به زور خوردم بعد عمم یه لباس بهم داد خیلی بلند بود منم گفتم اینکه برام خوب نیس زیر پام افتاده بود نمیدونم چرا انگار ناراحت بودن😑

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
میگم این خوابم تعبیر کن مرسی😂 خواب دیدم با 2تا از عمه هام تو یه ویلا نشستیم چنتا زن با لباس سیا ...

قبل از همه، صدقه ای بدین.

عمه ی شما دوست داره که شما همیشه شاد و تندرست باشین. و گاهی پیشنهاداتی میده که خودشون فکر میکنن دارن به صلاح شما رفتار میکنن. شما هم در همون راستا قدم برمیدارین هرچند که همیشه حرفای ایشون رو قبول ندارین.

ایشون احتمالا شخصی (یا چیزی) رو‌برای شما مناسب میبینن اما در واقع اون شخص مناسب شما نیست و ازین بابت ممکنه ایشون دلخور بشن که چرا به حرفشون گوش ندادین.

موفق باشی ❤️

میشه بپرسم شما از کجا تعبیر خواب بلدین؟ ی مشکلی دارم میتونم تو پیویتون بگم؟

احساسش میکنم. این علم رو مامان بزرگم داشت. احتمالا ارث رسیده. نمیدونم‌عزیزم.

بله در خدمتم اگه بتونم کمکی کنم

یه خوابی هم چند وقت پیشا دیدم میگم بهت خیلی دوست دارم ببینم تعبیرش چیه 

ی دفعه خواب دیدم مادرم تصادف کرده دارم میرم پیشش بعد تو راه یه ماشین ون بود عکس حرم امام رضا رو ریشه اش نصب بود بعد دیدمش گریه ام گرفت یهو یکی گف میخوایم بریم مشهد توهم میای؟بعد گفتم اره کلی التماس کردم تت بردنم، بعد ولی نصفه راه بودم از خواب پریدم... 

ی دفعه ام خواب دیدم دارم پیاده میرم کربلا،بعد تو نصفه راه حالم بد شد بهم امپول زدن بعد گفتن چون امپول زدی نمیتونی بری زیارت

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
یه خوابی هم چند وقت پیشا دیدم میگم بهت خیلی دوست دارم ببینم تعبیرش چیه  ی دفعه خواب دیدم ما ...

اولیش: اتفاق بدی برای خانوادتون میوفته که دست به دامان امام رضا میشین برای رفعش.

دومیش: خودتون دچار گناهی میشین که از مسیر درست جا می مونین.