2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18662 بازدید | 831 پست

سلام عزیزم ببخشید من بازم مزاحمت شدم دیشب دوتا خواب دیدم دارم دیوونه میشم دیگه... راهی هست کمتر خواب ببینم؟

اول بار خواب دیدم مراسم چهلم همون دایی پدرم هست که گفتم،بعد رفتیم مراسمم خیلی خوب داشت برگزار میشد ولی اخرای مراسم زنا کم کم لباسای محلی پوشیدن یه تعدادیشون همش هلهله و شادی و کل میکشیدن اما من نبودم توشون و این کارا رو نکردم..انگار واقعا مجلس عزا بود و اینم ی رسمش بود ک این کارو کنن

بعد دوباره ی خواب دیگه دیدم این بود که باردارم و باید سزارین کنم همه ام هی بم میرسیدن و خوشحال بودن برام،بعد رفتم بچه رو به دنیا اوردم چند ساعت ندیدمش و یه بچه بود عکسشو نشونم دادن خیلی خوشگل بود چشماب خیییلی خیییلی خاصی داشت... بعد ک دیدمش پتو از روش برداشتم بدنش خیلی عجیب بود کوچیک بود فقط یه دونه پا داشت  بعد انقده گریه کردم که نگو،همش درحال گریه بودم تا شبم شیر بهش ندادم اولس خیلی دوسش داشتم بعد ک دیدم ناقصه و انطوریه بدم میومد ازش.... میشه تعبیر کنین؟

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم من مجرد هستم ولی تو خوابم انگار متاهل بودم ولی شوهرمو ندیدم اصلا ک کی بود

و یه جایی از خوابم یکی بهم گفت حالا که بچه دار شدی برو دست دایی رو ببوس بهش بگو(همون دایی که فوت کرده)انگار زنده بود بعد من هی میگفتم نه من که بچه ام سالم نیس نمیرم

سلام عزیزم ببخشید من بازم مزاحمت شدم دیشب دوتا خواب دیدم دارم دیوونه میشم دیگه... راهی هست کمتر خواب ...

سلام عزیزم. تنها راهش اینه که نخوابین 😂

واسه خواب اولتون صدقه بدین چون ممکنه خبرای بدی بشنوین.

خواب دومتون هم میگه شما به زودی از یه غم فارغ میشین اما نه به اون شکلی که خودتون میخواین! یه مرحله ی سخت از زندگی شما تموم میشه و بهتره دید مثبتی بهش داشته باشین. اما شما در ابتدا ناشکری میکنین و متوجه موهبتی که بهتون داده شده نمیشین.

موفق باشی ❤️

سلام عزیزم. تنها راهش اینه که نخوابین 😂 واسه خواب اولتون صدقه بدین چون ممکنه خبرای بدی بشنوین. ...

خیلی خیلی ممنونم ازت  .... استرسم کم شد خیلی از خواب دومم میترسیدم حقیقتش😅

تعبیر خواب خرگوش سفید انگار دنبالش راه میرفتم خرگوشه یجوری بود مشکل داشت انگار چی میشه👀🙏🏻

سلام عزیزم.

شما دنبال عشق و ثروت و انرژی مثبت توی زندگیتونین اما عشق یا هدفی که دنبالشین، عشق و هدف کاملی نیس.

موفق باشی ❤️

صدقه دادم خطر چقد بد؟؟😔😔 خدا بخیر کنه

نگران نباشین. صدقه که میدین مشکل برطرف میشه.

اصلا به همین خاط ه که خواب میبینیم که بتونیم جلوی یه سری خطرات رو بگیریم یا نوید آینده ی بهتر رو دریافت میکنیم‌تا امیدمون رو بدست بیاریم.

❤️🌹

بله عزیزم

سلام عزیزم من معذرت می‌خوام باز اومدم❤️🙏🏻 

داداشم خواب دیده: که من مُردم بعد که خاکم کردن چند روز بعدش مامان و بابا قبر من رو دزدین و فروختن ولی بعدش به داداشم چیزی نگفتن  گفتن یکی دزدیده قبرت رو 

یعنی خودم و قبرم رو کندن 

وای این تعبیرش چیه عزیزم؟ ممنون میشم جواب بدی❤️❤️❤️🙏🏻

Just a little girl 🗿