2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18662 بازدید | 831 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم

تاپیکتونو تازه دیدم امیدوارم انلاین شدین خوابمو تعبیرکنین

خواب میدیدم از پذیرایی میرفتم بیرون یه چیزی مثل صافی دستم بود 

توی در پذیرایی(شیشه ای هست) یه موجود دیدم ک کلا لباس سیاه پوشیده بود یه روپوش کلاه دار هم پوشیدع بود کلاهش هم روی سرش انداخته بود کلا صورتش مشخص نبود

فک کردم توهمه و بیخیال از پذیرایی رفتم توی حیاط 

اون موجود واقعی بود و منو بغل کرد و از در پذیرایی(با دری ک وارد حیاط میشی یکیه) تا جلوی پله ها اورد فقد یه جییغ بلنددد کشیدم وقتی بغلم کرد دوتا دستش ک توی پشت کمرم بود داغ شده بود و تنش ک روبروم بود کلا داااغ شده بود توی

مثل یدفه باد میاد اون میبردت تو ی ثانیه منو از در پذیرایی برد ب جلوی سایه بوم ک پله هم داره خیلییی سریع برد همش ی ثانیه هم نشد بعر چون جیغ کشیدم از پله ها پرتم کرد پایین مثل اینکه ترسیده باشه و من از دستش پرت شدم ینی..توی این مدت  ک بغلم کرد هم انگار بیههوش شدم و گیج و خوابالو و اینجور حسی داشتم و رفت( دوتا پله بیشترنمیخوره) از اونجا پرت شدم پایین بعد خودمو کشیدم مامانم با سرعت از خونه مادربزرگم اومد منو بغل کرد من فقد گریه میکردم و ترسیده بودم و مامانمو محکم بغل کرده بودم (حالا تو خواب فکر میکردن منو اجنه اذیت میکنه) توی واقعیت من چون خجالتیم مامانمو بغل نمیکنم😶

مامانم منو برد توی ی کوجه دیگه ک مادربزرگ یکیم اونجاس 

کنار ی ماشین بابا و عموم نشسته بودن  اونا حالمو پرسیدن و مامانم گفت بعضس وقتا ابنجوری میشه 

حالا عموم ب بابام مواد مخدر داده بود و بابام داشت اونارو میفروخت🤐

بعد رفتیم خونه خودمون دوباره روبروی در پذبرایی نشستیم عموم هم بود حالا بابام و عموم میخواستن حساب و کتاب کنن و بدونن چقد چیز فروخته و اینا 

بابام ی ۵۰ هزاری رو برداشت و گفت این واسه من(ب شوخی) عموم گفت ننننن و بابام ناراحت شد از دستش و ۵۰ هزاری رو انداخت پشت سرش من ۵۰ هزاری زو فوری برداشتم گذاشتم روی بقیه پول ها عموم فک کرد بابام ۵۰ هزاری رو گذاشته توی جیبش

خلاصه فوریی پرید ب بابام و اونا زیر سیگاری هم بود و خاکستر سیگار کلا برگشت روی قالی 

من ب عموم گفتم چتهه چرا اینجوری میکنی چندتا ۵۰ هزاری داشتی مگ 

عموم گفت ۶ تا  من یکی یکی پول هارو از پلاستیک بیزون اوردم و پولها تا شده بود مینداختم کنار پای مامانم و اونم برمیداشت و میشمورد پول ها هم ۶ تا ۵۰ هزاری بود بقیه ۱۰ هزاری و ۵ هزاری بود

ببخشید زیاد شد عادت دارم همه چیو با جزیات بگم🤐😕😅

دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋
سلام عزیزم من معذرت می‌خوام باز اومدم❤️🙏🏻  داداشم خواب دیده: که من مُردم بعد که خاکم کردن چن ...

سلام عزیزم. خواهش میکنم ❤️

شما کار خیری کردین که باعث طول عمرتون شده. اما این روزا خودتون رو محدود کردین و اونطور که باید از انرژی و وقتتون استفاده نمیکنین. مادر و پدرتون میخوان شما ازین انزوا خارج بشین و بیشتر تلاش کنین.

موفق باشی عزیزم ❤️

سلام عزیزم تاپیکتونو تازه دیدم امیدوارم انلاین شدین خوابمو تعبیرکنین خواب میدیدم از پذیرایی میرفتم ...

سلام عزیزم.

یه حادثه داره اطراف شما میچرخه که با شنیدنش شوکه میشین. صدقه بدین تا دفع شه.

عموی محترمتون توی مسئله ای به پدرتون مشاوره میدن که اصلا راهکارشون درست نیس و پدرتون نباید به نظر ایشون گوش بدن. از طرفی پدرتون انتظار دارن که برادرشون از ایشون حمایت کنن و پشت ایشون باشن اما برادرشون برخلاف میل پدرتون رفتار میکنن.

ضمنا اوضاع مالی عموتون هم خوبه یا به زودی خوب میشه عزیزم.

موفق باشی ❤️

سلام سوده جان این خواب دوستمه تعبیرشو بهمون مبگی خدا خیرت بده

(خواب پسرعموم که فوت شده رو دیدم خواب دیدم عروسی بود ما با ماشین امدیم تو خیابون رو تختی نشستیم یهویی پسر عموم امد با چهار تا گوشواره طلا دو تا به گوشش دوتاهم به لپش بهم گفت تاحالاخواب دیدی تعبیر بشه گفتم اره دیگه از خواب پریدم)

سلام میگم من دیشب خواب دیدم رفتم یه لباس فروشی بعد وقتی اومدم بیرون شالم عوض شده بود برگشتم گفتم شالمو جا گذاشتم بعد فروشنده گف این شال شما نیست گفتم چرا شال خودمه چ تعبیری داره 

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی

یه شال پلنگی سرم بود برگشتم دنبال شال مشکیم😑

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
سلام سوده جان این خواب دوستمه تعبیرشو بهمون مبگی خدا خیرت بده (خواب پسرعموم که فوت شده رو دیدم خواب ...

سلام عزیزم.

این خواب دو نوع تعبیر داره.

تعبیر اول: این آقا در زندگیشون نصایح ارزشمندی رو آویزه ی گوششون کردن و سرلوحه ی زندگیشون کردن که باعث بالا رفتن مقامشون در پیشگاه الهی شده.

تعبیر دوم: اگه این آقا متاهلن، این گوشواره ها به فرزندان ایشون اشاره داره که نشون میده هنوزم به یاد بچه هاشونن و فکرشون مشغول اونهاست.

و اگه مجردن به والدینشون اشاره داره.

سلام عزیزم. این خواب دو نوع تعبیر داره. تعبیر اول: این آقا در زندگیشون نصایح ارزشمندی رو آویزه ی گ ...

بله این آقا مجرد بودن..ممنونم سوده جان

تعبیر خواب منو تو خصوصی بهم میگی⚘