سلام عزیزم
تاپیکتونو تازه دیدم امیدوارم انلاین شدین خوابمو تعبیرکنین
خواب میدیدم از پذیرایی میرفتم بیرون یه چیزی مثل صافی دستم بود
توی در پذیرایی(شیشه ای هست) یه موجود دیدم ک کلا لباس سیاه پوشیده بود یه روپوش کلاه دار هم پوشیدع بود کلاهش هم روی سرش انداخته بود کلا صورتش مشخص نبود
فک کردم توهمه و بیخیال از پذیرایی رفتم توی حیاط
اون موجود واقعی بود و منو بغل کرد و از در پذیرایی(با دری ک وارد حیاط میشی یکیه) تا جلوی پله ها اورد فقد یه جییغ بلنددد کشیدم وقتی بغلم کرد دوتا دستش ک توی پشت کمرم بود داغ شده بود و تنش ک روبروم بود کلا داااغ شده بود توی
مثل یدفه باد میاد اون میبردت تو ی ثانیه منو از در پذیرایی برد ب جلوی سایه بوم ک پله هم داره خیلییی سریع برد همش ی ثانیه هم نشد بعر چون جیغ کشیدم از پله ها پرتم کرد پایین مثل اینکه ترسیده باشه و من از دستش پرت شدم ینی..توی این مدت ک بغلم کرد هم انگار بیههوش شدم و گیج و خوابالو و اینجور حسی داشتم و رفت( دوتا پله بیشترنمیخوره) از اونجا پرت شدم پایین بعد خودمو کشیدم مامانم با سرعت از خونه مادربزرگم اومد منو بغل کرد من فقد گریه میکردم و ترسیده بودم و مامانمو محکم بغل کرده بودم (حالا تو خواب فکر میکردن منو اجنه اذیت میکنه) توی واقعیت من چون خجالتیم مامانمو بغل نمیکنم😶
مامانم منو برد توی ی کوجه دیگه ک مادربزرگ یکیم اونجاس
کنار ی ماشین بابا و عموم نشسته بودن اونا حالمو پرسیدن و مامانم گفت بعضس وقتا ابنجوری میشه
حالا عموم ب بابام مواد مخدر داده بود و بابام داشت اونارو میفروخت🤐
بعد رفتیم خونه خودمون دوباره روبروی در پذبرایی نشستیم عموم هم بود حالا بابام و عموم میخواستن حساب و کتاب کنن و بدونن چقد چیز فروخته و اینا
بابام ی ۵۰ هزاری رو برداشت و گفت این واسه من(ب شوخی) عموم گفت ننننن و بابام ناراحت شد از دستش و ۵۰ هزاری رو انداخت پشت سرش من ۵۰ هزاری زو فوری برداشتم گذاشتم روی بقیه پول ها عموم فک کرد بابام ۵۰ هزاری رو گذاشته توی جیبش
خلاصه فوریی پرید ب بابام و اونا زیر سیگاری هم بود و خاکستر سیگار کلا برگشت روی قالی
من ب عموم گفتم چتهه چرا اینجوری میکنی چندتا ۵۰ هزاری داشتی مگ
عموم گفت ۶ تا من یکی یکی پول هارو از پلاستیک بیزون اوردم و پولها تا شده بود مینداختم کنار پای مامانم و اونم برمیداشت و میشمورد پول ها هم ۶ تا ۵۰ هزاری بود بقیه ۱۰ هزاری و ۵ هزاری بود
ببخشید زیاد شد عادت دارم همه چیو با جزیات بگم🤐😕😅