2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18660 بازدید | 831 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم ‌‌‌. شما یه جایگاه و مقام رو از دست میدین و مقام دیگه ای بدست میارین. ❤️

سلام سوده جون این خواب دخترعمومو تعبیر میکنی🤩

میگ خواب دیدم تو یه صف طولانیم بعد بعد تو این صف خیلیا جدا شدن ولی اون به راهش ادامه دید بعد رسید به یه در درو باز کرد یه حیاط خیلی بزرگ قدیمی بودخواست وارد شه مدیر مدرسش  بش اجازه نداد گف این کلاس4نفرست باتومیشه5نفر اول باید ناخوناتون کوتاه کنی بعدش منتظر باشی گف نشستم رو یه صندلی یه دختربادفترو کتابام نشست کنارم گف اونم جزو کلاسه بوده به نظرت تعبیرش چیه؟ 

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
سلام سوده جون این خواب دخترعمومو تعبیر میکنی🤩 میگ خواب دیدم تو یه صف طولانیم بعد بعد تو این صف خیل ...

سلام عزیزم.

ایشون احتمالا به مدرسه و مسائل مربوط به مدرسه فکر‌کردن اما اگه اینطور نبوده تعبیرش اینه که:

ایشون توی مسیری که دارن میرن خیلی ثابت قدم میشن و روی‌هدفشون متمرکز میشن اما مدیری متحجر دارن (یا شخصی رو توی زندگیشون دارن) که جلوی قدرتها و توانایی های ایشون رو میگره و ایشون رو محدود میکنه. ایشون صبوری میکنن برای رسیدن به اهدافشون.

موفق باشی عزیزم ❤️

سلام عزیزم. ایشون احتمالا به مدرسه و مسائل مربوط به مدرسه فکر‌کردن اما اگه اینطور نبوده تعبیرش اینه ...

یعنی بش بگم باید صبر کنه

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
نه نیاز نیس. خودشون صبوری میکنن

آها مرسی🤩

سلام میشه خواب منم تعبیر کنید❤

خواب دیدم یه عالمه غذای  نذری که نمیدونم واسه کی بود من داشتم تزیین میکردم حتی نمیدونستم غذا چیه ولی روی همه ی غذاها گل محمدی صورتی تازه بود منم با خودم میگفتم اخ جون  هر روز از این غذاها میده تزیین کنم 

و یه ظرف پر از اجیل بود که من رفتم نصف اجیلارو خوردم صاحبش اومد کلی ازش خجالت کشیدم شرمنده شدم ولی گفت عب نداره

سلام حالتون خوبه

من خواب دیدم دارم از یه درخت که پر از هلوهای ترد و رسیده است میچینم و میخورم خیلی خوشمزه بودن

تعبیرش چیه؟!

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌