2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18660 بازدید | 831 پست
سلام حالتون خوبه من خواب دیدم دارم از یه درخت که پر از هلوهای ترد و رسیده است میچینم و میخورم خیلی ...

سلام عزیزم.

شما به زودی از سختی هایی که دارین خارج میشین و به آرامش میرسین.

موفق باشی عزیزم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم  تو خواب میدونستم ۴ مغزه اما پسته و بادام و بادام هتدی و یادمه که دیدم

چه عالی ❤️

شما آدم خیلی مهربونی هستین که خیرتون به اطرافیانتون میرسه و کمک میکنین تا مشکلاتشون حل بشه. دلتون میخواد اطرافیانتون در آرامش و شادی زندگی‌کنن. از همین جهت درهای رحمت الهی یه روی شما باز میشه و به رفاه و ثروت فراوانی میرسین.

صدقه ای بدین و این خواب رو برای اطرافیانتون تعریف نکنین❤️

موفق باشی عزیزم ❤️

کاااامل تعریف کنین با ذکر نوع احساستون 

همین بود احساس یادم نیست، معمولا حمام و دستشویی عمومی زیاد خواب میبینم، اندفه تمیز بود، احساس خوبی داشتم فکر کنم 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
نه نیاز نیس. خودشون صبوری میکنن

عزیزم من دیشب خواب دیدم با مادر بزرگم خدابیامرزسوار اتوبوس داشتیم میرفتیم زیارت امام رضا بعد بهش تسبیح دادم گفتم ۱۰۰ تامن صلوات میفرستم ۱۰۰ تا تو .تعبیر چیه گلم؟؟؟

همین بود احساس یادم نیست، معمولا حمام و دستشویی عمومی زیاد خواب میبینم، اندفه تمیز بود، احساس خوبی د ...

دستشویی عمومی به انرژی های منفی اشاره داره و خوب نیس.

اما حموم کردن با آب سردی که خواب دیدین نشونه ی گذر کردن از یه سری مشکلات و بدست آوردن سلامتی و شادیه.

عزیزم من دیشب خواب دیدم با مادر بزرگم خدابیامرزسوار اتوبوس داشتیم میرفتیم زیارت امام رضا بعد بهش تسب ...

سلام عزیزم.

شما به زیارتی میرین که اونجا برای مادربزرگتون خیرات میفرستین. 

ضمنا صدقه ای بدین برای دفع بلا.

موفق باشی عزیزم ❤️

دستشویی عمومی به انرژی های منفی اشاره داره و خوب نیس. اما حموم کردن با آب سردی که خواب دیدین نشونه ...

کاش حاجت روایی بود، ممنون خدا خیرتون بده انقد وقت میزارید 🌸💐🌺

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

یه بار خواب دیدم ، مواد مذاب مثل حالت کارتونی و مصنوعی، سیل، زلزله، و من از یه آپارتمان بالا میرفتم از طبقات، یکی از فامیلامون آش می‌پخت، رفتم پشت بوم، یه سیمرغ بسیار بزرگ و بسیار زیبا  و رنگارنگ تو هوا جلوی من اومد و معلق با بال های باز  و من محو زیبایی اون شدم و تموم. 

یه بار خواب دیدم ، مواد مذاب مثل حالت کارتونی و مصنوعی، سیل، زلزله، و من از یه آپارتمان بالا میرفتم ...

عزیزم خوابهایی که مربوط به گذشته س رو رها کنین.

اونها مربوط به همون گذشته ان.

تعبیر: شما از گرداب مشکلات و بلاها به قله ی امنیت و رفاه میرسین و‌ رشته ی امور رو بدست میگیرین.