2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18660 بازدید | 831 پست
سلام عزیزم مادرم خواب دیده شوهرم دیوانه شده ممنون میشم اینو برام تعبیر کنید

سلام عزیزم.

مشکلاتی برای همسرتون پیش میاد که ایشون رو عصبی میکنه و زمام امور از دستش خارج میشه.

اگه میتونین مرغ خون کنین یا صدقه بدین.

موفق باشی عزیزم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. مشکلاتی برای همسرتون پیش میاد که ایشون رو عصبی میکنه و زمام امور از دستش خارج میشه. اگ ...

سلام ممنون عزیزم

در زندگی به کسانی دل میبندیم که ما را نمی خواهند و از بود کسانی که ما را می خواهند بی خبریم

سلام عزیزم

یه خوابی دیدم ک میخوام اگ میشه تعبیرش کنی 

من مجرد هستم و چند سالیه از یکی از پسرای فامیل خیلی خوشم میاد  و اون از حسم چیزی نمیدونه

و چند وقتی هست خیلی عادی در حد احوال پرسی و راجبه درس و دانشگاه تو مجازی یه صحبت هایی کردیم 

یک سال پیش خواب دیدم مامان همین پسره اومد خونمون و یک سبد سیب قرمز آورد داد ب من

منم دیدم تعبیر خواب سیب قرمز رسیدن به مراده دل هست

و یک سال گذشته و تعبیری نداشته

و دیشب خواب دیدم یه کارت دعوت عروسی دادن دستم

ک اسم من و همین پسره روش نوشته شده بود و منم خیلی خوشحال شدم میشه بگین چه تعبیری داشته؟

سلام عزیزم یه خوابی دیدم ک میخوام اگ میشه تعبیرش کنی  من مجرد هستم و چند سالیه از یکی از پسرا ...

سلام عزیزم.

تعبیر سیب قرمز میتونه شادی و ثروت هم باشه. شما باید ببینین اون روزایی که این خواب رو دیدین آیا حاجتتون واقعا رسیدن به این آقا بود؟ اگه جوابتون مثبته، تعبیری که کردین هم درسته. منتها گاهی خوابها تا دو سال و گاهی تا پنج سال زمان میبرن تا تعبیر شن.

خواب دومتون:

چنانچه به این آقا فکر میکردین و بعد این خواب رو دیدین، خوابتون تعبیری نداره وگرنه به معنای یه خبر خوشه عزیزم.

موفق باشی ❤️

سلام عزیزم. شما یه غم بزرگ دارین عزیزدلم. این غم داره به انتهاش میرسه و با صبوری مشکلتون حل میشه.

سلام سوده عزیز ممنون بابت تعبیر خواب هایی که برامون انجام میدی عزیزم لطفا این خوابم را هم تعبیر کن ممنونت میشم

خواب دیدم من و بابا و مامانم و خواهر بزرگترم رفته بودیم خونه یه آقایی که خانواده شهید بودن و روستایی بعد توی خواب این آقا من را برای پسرش خواستگاری کرد گردنبند انداخت گردنم به عنوان نشون برای پسرش بعد دختر این آقا اومد و دوتا صورت قباله مربوط به زن داداشای دیگش بود دادبهم گفت ببین نظرت باکدومه روز بله برون خیلی سر قباله چونه نزنیم بعد با خانوادم و خواهرم از اون خونه اومدیم بیرون رفتیم داخل کیف فروشی من به خواهر بزرگم اشاره کردم رفتیم یه گوشه از مغازه که مثل انبار بود یکی از صورت قباله ها را باز کردیم فک کنم ۵ تا یا ۵۰ تا سکه بود منم در موردش با خواهرم حرف میزدمکه چیکار کنیم 

سلام سوده عزیز ممنون بابت تعبیر خواب هایی که برامون انجام میدی عزیزم لطفا این خوابم را هم تعبیر کن م ...

سلام عزیزم. قربونتون.

اگه اون گردنبند طلا بود و شما هم مجردین، از شما به زودی خواستگاری میکنن و شما متعهد میشین.

واگه دنبال شغل هستین، به معنای پیدا کردن شغله.

شما وارد دنیای شادی میشین اما مردد میمونین که چه راهی رو انتخاب کنین.

اعداد پنج و صفر اعداد خوبی ان. پنج به تغییراتی که توی زندگی دارین اشاره میکنه و صفر هم رسیدن به مراد رو نشون میده.

موفق باشین ❤️

سلام عزیزم باردارم خواب دیدم زن دایی ام بهم میگه بچه ات پسره تعبیرش چیه؟ هنوز هفته دیگه باید برم سونو تعیین جنسیت

در زندگی به کسانی دل میبندیم که ما را نمی خواهند و از بود کسانی که ما را می خواهند بی خبریم

خواب دیدم بالای یه ساختمون پنج شش طبقه ام. دارم از دست یکی فرار میکنم، یکی که فکر می‌کنه خیلی دلسوزمه ولی من مطمئنم میخواد بهم صدمه بزنه. فرار میکنم بالای یه جای بلند بازم میاد وقتی می‌خوام بازم فرار کنم میبینم بالم سوخته و دیگه نمیتونم جایی برم.

تعبیرش چی می‌تونه باشه؟ اون شخص رو نمی‌دونم کی بود