2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18683 بازدید | 831 پست
خوابتون در همین حد رو گفته عزیزم.تا آخر عمرتون رو که تعریف نمیکنه. نهایتا تا دو ماه آینده رو براتون ...

آها پس یعنی تلاشمو بکنم میتونم دیگ درسته😂

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم. نوع خوابهاتون صددرصد نشون میده که بستگی روتون افتاده. این بستگی به اون معنا نیس که دقی ...

سلام سوده جان من دو شبه نماز شب شروع کردم همون طور که گفتید، امروز عصر خوابیدم خواب دیدم یه جن اومد بفلم کرد دستشو انداخت گردنم انقد فشار داد داشتم خفه میشدم سه چهار بار اینکار تکرار کرد هی صلوات میفرستم ول می‌کرد ولی یه ثانیه بعد دوباره خفم می‌کرد، من و چند نفر دیگه که نمی‌شناختم دزدید برد یه جایی انگار بعضی وقتا حرفا و کارامون اراده نداشتیم و هی برنامه جدید واسمون داشت، یه پسره که نمی‌شناختم انگار دوسم داشت مواظبم بود همش چسبیده بودم بهش، یه بچه هم این وسط بود یه دختر خانم هم بود. مثلا یکی از کاراش این بوده که غذای کم به ما میداد بعد میگفت بیاین غذا بخورید دوباره، بعد یهو میگفت مهمون اومده، ما میدونستیم خودش مهمون دعوت کرده که ما نخوریم. هر وقت نماز شب میخونم خواب جن میبینم به نظرتون عصبانی میشن؟ 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
سلام عزیزم یاسین بخونین و هفته ای یه شب نماز شب . مدتی با آدمایی که اهل دعان معاشرت نکنین و قبرستو ...

سلام سوده جان با آدمای اهل دعا معاشرت نکن یعنی دقیقا کیا؟؟

قبرستون رو شنیدم ولی اینو نشنیدم

شما برای باز شدن بخت هم پس میدونید چیا خوبه؟من نماز شبم میخونم .سوره بقره حشر حدیث کسا اینا خوندم اما اصن مورد مناسبی نمیاد

سلام سوده جان من دو شبه نماز شب شروع کردم همون طور که گفتید، امروز عصر خوابیدم خواب دیدم یه جن اومد ...

سلام عزیزم.

به نماز خوندنتون ادامه بدین. گمونم قبلا گفته بودم هفته ای یه شب بخونین. اما شما بهتره تا مدتی هر شب بخونین تا سنگینی اصلی برطرف‌ بشه. بعدش که سبک شدین، هفته ای یه شب بخونین. نمازاتون هم اول وقت باشن.

موفق باشی ❤️

سلام سوده جان با آدمای اهل دعا معاشرت نکن یعنی دقیقا کیا؟؟ قبرستون رو شنیدم ولی اینو نشنیدم شما بر ...

سلام عزیزم

اهل دعا، یعنی کسایی که میدونین معمولا دنبال فال و دعا و اینجور چیزان یا ممکنه همراهشون دعا حمل کنن.

گاهی بعضی از دعاها اونقد سنگینن که حتی اگه به نام شما نباشه، همینکه در نزدیکیشون قرار بگیری، زندگیت رو مدتی مختطل میکنن‌.

به همین علت بهتره با هر آدمی، دمخور نشین و مراقب باشین.

من رمال نیستم و در مورد باز کردن بخت و این چیزا اطلاعی ندارم. اما میدونم اگه هرررر مدل بستگی توی زندگیتون باشه، با نماز اول وقت و نماز شب، از بین میره.

به شدت هم از دعانویس همه رو برحذر میکنم. چون انرژی ای که قلم میخوره، میچرخه، چندین برابر میشه و برمیگرده سمت خودتون. بعد میبینین که مشکلتون فقط مقطعی حل شده و حالا بصورت بدتر و بزرگتر به سمتتون برگشته.

همون سوره هایی که خودتون اسم بردین، علی الخصوص سوره حشر، عالی ان.

خواستگار خوب هم پیدا میشه. صبر داشته باشین تا مقدماتش فرا برسه.

موفق باشی ❤️

سلام عزیزم وقتت بخیر

من دیشب خواب دیدم برادرزاده ام تب شدیدی کرده و خیلی مریضه و من خیلی براش ناراحت و نگرانم... برادرزاده ام یک سال و نیمشه و خیلی دوسش دارم مثل جونمه.... تعبیر خوابم چیه ممنون میشم بگی برام

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊

یه خواستگاری داشتم خیلی اذیتم کرد و رفت فروردین خواب دیدم، تو خونه ای هستیم که عموهامم هستن یه اتاق مال یکی از عموهامه دیوار و موکت و مبل همه سبز رنگه، دختر عموم هم سبزه کاشته ،3یا 4تا بودن روی زمین گذاشته بود بلند شده بودن، از اتاق اومدم بیرون دیدم اون پسره نشسته رو مبل خیلی مستاصل من خیلی خوشحال شدم و تعجب کردم، ولی تو دلم میگفتم این میزاره میره، به روی خودم نیاوردم خوشحالم، بعد اون رفت. پسر عموم که بچس اومد بهم گفت که اون دم در کارت داره منم رفتم دنبالش تا منو ببره پیش اون، از بین قطارا رد میشدم بین این قطارا هی بچه رو گم میکردم و دوباره پیدا می‌کرد منو و راهو نشون میداد و هر دفعه بزرگتر میشد و یه آدم دیگه میشد، تا خواستگارم دیدم با چشماش میگفت ببخشید خیلی پشیمون بود، قطاری که باهاش اومده بود خیلی کوچیک بود یعنی واگن نداشت، بهش گفتم قطارتون داره میره گفت بزاره بره و رفتن قطار تماشا کرد. (ببخشید زیاد شد) 🌸

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚