2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18683 بازدید | 831 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی عزیزم اونجاش که دوتا ملای شهر فوت کرده بودن چیز خاصی نبود؟ تعبیر خاصی نداشت؟

این قسمت به دو شکل تعبیر میشه. یا دو نفر از بزرگان فوت میشن‌. یا به پستی و بلندی های مسیر زندگی دوستتون اشاره داره عزیزم❤️

این قسمت به دو شکل تعبیر میشه. یا دو نفر از بزرگان فوت میشن‌. یا به پستی و بلندی های مسیر زندگی دوست ...

ممنون سوده جان لطف کردید.

راستی سوده جان من زیاد اهل خواب دیدن نیستم ولی صبح خواب دیدم که یکی از سینه هام افتاده شده( مثل سینه ی یه خانوم چهل ساله) ولی اونیکی سینم طبیعیه. ناراحت بودم که چرا سینم افتاده شده. تعبیر خاصی داره؟ 

کاش معنی حرفایی که میگینو بدونین💘💔

سلام سوده جان میشه این خوابو تعبیر کنی برام  خیلی بی انگیزه شدم برا درس خوندن بعد این خواب 😔 یه شب خواب دیدم با دوستم داشتم تو یه جاده راه میرفتم بعد دوستم گفت بریم از اون راه دوستم از رو کوه بالا رفت ولی من موندم نتونست برم بالا حتی با طنابم خواستم برم بالا فک کنم افتادم خیلیم ارتفاعش کم بوده  میتونستم برم بالا ولی نشد بعد یه راهم بود ک میشد بری از کوه بالا ولی من موندم گفتم یه راه راحت ترم هست الانم یکی از امتحاناتو تجدید شدم  همه دوستام قبول شدن فقط من موندم معلمم گفت شهریور امتحان بده   نمیخوام بخونم دیگ  به نظرت این خوابه به  مدرک دیپلم 12 ربط داره یا 11 خیلی تو فکرشم کنکورم نخوندم بعد این خواب 

به نظرت تعبیرش چیه؟ 

تورو خدا تعبیرش کن💫💕

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
ممنون سوده جان لطف کردید. راستی سوده جان من زیاد اهل خواب دیدن نیستم ولی صبح خواب دیدم که یکی از ...

شما شخصیت مهربونی دارین اما به یه قسمتی از احساساتتون ضربه میخوره و احساس ضعف میکنین.

سلام سوده جان میشه این خوابو تعبیر کنی برام  خیلی بی انگیزه شدم برا درس خوندن بعد این خواب 😔 ی ...

سلام عزیزم

خوابتون داره میگه توی مشکلی به موفقیت نرسیدی که اصلا راه سختی نداشته. نیاز به کمی تلاش داشته اما به هر دلیلی نمیخواستی تلاش کنی. حتی این وسط از دیگران کمک هم گرفتی (مثل تقلب یا راهنمایی و ...) اما بازم برات نتیجه نداشته و موفق نشدی.

توی خواب دارن بهتون میگن راهی وجود داره که به راحتی این مشکل رو پشت سر بذاری اما خودت اونقد افکارت بهم ریخته س که حاضر نیستی انرژی بذاری و به همین علت دنبال یه راه ساده تری.

شاید دنبال تبصره یا هر چیزی شبیه این باشی. 🤔

در هر حال عزیزم، باید اون مسیر رو پیدا کنی. وگرنه نمیتونی بال بزنی و بری بالای کوهی که دیدی.

ممکنه دوستت یه مسیر بدون کنکور برای رسیدن به دانشگاه پیدا کنه و تو توی همین گیر کوچیک نمره ت مونده باشی. پس خیلی مراقب باش که سر یه مشکل کوچیک، افسوس بزرگی نخوری.

موفق باشی ❤️

سلام عزیزم وقتت بخیر

من چند وقت پیش دایی پدرم فوت کرد متاسفانه

دیشب خواب دیدم توی یه جمعی نشستیم صحبت میکنیم نمیدونم چی شد من سرشو بغل کردم و هی بوش میکردم و میبوسیدم موهاشو... بعدش داییم اومد کشیدم کنار گفتش این دایی نیست این امام جمعه ی شهرمونه... 

تعبیرش چی میتونه باشه؟من هیچ وقت اون خدابیامرز رو بغل نکردم و نبوسیدم .. اما تو خوابم درست همون طور که پدرمو میبوسم اونو بوسیدم... و اینکه تو خوابم انگار که ناراحت بود و بغض داشت... تعبیرش چیه

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊

اسی جون برا منم میگی بیزحمت امروز خواب دیدم یکی از کسایی که میشناسم به صورت دختر بچه کوچیک دراومده و برا شوهرم دلبری میکنه و من دیدم سریع رفتم پیششون و یادمه گفتم باید سر مارو تا کوچیکه کند انداخت بیرون بچرو دور کردم و با شوهرم دعوا میکردم اونم اصلا گوش نمیده و فقط حرف خودش و میزد یادم نیس چیا بهم میگفتیم 

سلام عزیزم خوابتون داره میگه توی مشکلی به موفقیت نرسیدی که اصلا راه سختی نداشته. نیاز به کمی تلاش د ...

ممنون🥰

خب حالا یعنی چی میمونم توش قبول نمیشم خیلی استرس دارم یعنی شهریور اینو قبول شم دیگ مشکلی نیست یا 12همین شکلی میشه مجاز به کنکور نمیشم 

آخه من پایین اون کوهه بودمو احساس ناتوانی میکردم ک نمیتونم برم بالا ولی یه راه دیگم بود ک برام راحت تر بوده  ولی من نرفتم یعنی چی وقتی خواب میبینم از کوه بالا نمیرم خیلی بد میشه فک کنم اون راهه همون  آزمونیه که اگ بدم میرم سر کار به نظرتون همونه 

وای خدا وسواس فکری شدم😬

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
سلام عزیزم وقتت بخیر من چند وقت پیش دایی پدرم فوت کرد متاسفانه دیشب خواب دیدم توی یه جمعی نشستیم ص ...

سلام عزیزم. ممنون.

به زودی اتفاقی میوفته که به اشتباه باعث ناراحتیتون میشه. اما خیلی زود رفع میشه و متوجه اشتباهاتون میشین.

برای روح دایی پدرتون هم صلوات یا خیراتی بفرستین عزیزم.

موفق باشی ❤️

اسی جون برا منم میگی بیزحمت امروز خواب دیدم یکی از کسایی که میشناسم به صورت دختر بچه کوچیک دراومده و ...

شیطنت های کسی میتونه باعث بهم خوردن نظم زندگیتون بشه. بهتره از افرادی که حس خوبی بهتون نمیدن، دوری کنین. ضمنا خطر یه بیماری بین شما و همسرتون افتاده. مراقب سلامتی تون باشین و یه صدقه ی خوب بدین.

موفق باشین ❤️

ممنون🥰 خب حالا یعنی چی میمونم توش قبول نمیشم خیلی استرس دارم یعنی شهریور اینو قبول شم دیگ مش ...

خوابتون در همین حد رو گفته عزیزم.تا آخر عمرتون رو که تعریف نمیکنه. نهایتا تا دو ماه آینده رو براتون شرح داده😅