2777
2789
یه بار کرفس بود نصب کردم نفهمیدم چیکار باید بکنم 🤦 پاک کردم نمی‌دونم چقدر باید بخورم

اگه ورزش میکنی حدود مثلا یکساعت پیاده روی زیر ۱۵۰۰ کالری،بخور

اگع ورزش نمیکنی فقط ۱۰۰۰ کالری بخور 

چیزای بی مزه ک ب چشم نمیاد کالری بالایی دارن و باعث میشن تو نتونی غذای خوب بخوری نخور،مثل کاکائو و تنقلات و قند و شکر

خرما و شیر و فراموش نکن .مانکنو نصب کن من بهت میگم چه کنی

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙄🙄میخواین کسایی ک میخان لاغر شن توی گروه جمع کنین اکثرا هم روبیکا دارن چون تل اصلا نمیاره گند شده؟ ...

نه راستش هرکی هست بیاد اینجا 😂منم حضور غیاب نمیکتم ولی دنبال ینفرم ی چند کیلو کم کنم شاد شه دلم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

اگه ورزش میکنی حدود مثلا یکساعت پیاده روی زیر ۱۵۰۰ کالری،بخور اگع ورزش نمیکنی فقط ۱۰۰۰ کالری بخور&n ...

ورزش اونجوری نه با بچه کوچیک سخته فقط ورزش بالا تنه می‌خوام بکنم اونم چون بالاتنه ام چاقه 

خودشناسی DNA plus
اگه ورزش میکنی حدود مثلا یکساعت پیاده روی زیر ۱۵۰۰ کالری،بخور اگع ورزش نمیکنی فقط ۱۰۰۰ کالری بخور&n ...

دارم نصب میکنم نت کنده طول میکشه اونارو نمیتونم چون کبدم چرب ممنوع برام خرما یادم باشه بخرم حتما 

خودشناسی DNA plus
خدا کنه امروز داشتم لباس می‌دیدم سایزم پیدا نمیشه یا سخت پیدا میشه 🙄🙁 یعنی میشه لاغر شم لباس بخرم& ...

اره چرا ک نشه 

تجربه بهم گفته اگه هدفت رویایی باشه ناامیر میشی و بهش نمیرسی

هدفت این باشه ک معلوم شه لاغرتر شدی از،قبل 😂مثلا بلوزت قسمت شکمت ک گشادتر شد دیگه ذوق کن و ادانه بده و اینکه وقتی میبینی عدد وزنت پایینتر شده همونو جشن بگیر و شاد شو و دوباره ادامه بده

مثلا بگو فقط دو کیلو کم کنم شکمم جمع تر شه بعد ک کم کردی بگو دوکیلو دیگه کم کنم قشنگ جمع شدنش مشخصه و بعد ک رسیدی  بگو مثلا یک کیلو دیگه اینجوری جواب میده چون هدفهات قابل دسترسیه 

باور،کن حتی اگه ب وزن ایده الت نرسی بازم وقتی چند کیلو کم کردی ذوق میکنی خیلی

ورزش اونجوری نه با بچه کوچیک سخته فقط ورزش بالا تنه می‌خوام بکنم اونم چون بالاتنه ام چاقه 

منم اونفدر شکم و پهلو دارم ترک ترک شده😐ولی فقط،کافیه وزن کم کنی خودش لاغرتر میشه

منم اونفدر شکم و پهلو دارم ترک ترک شده😐ولی فقط،کافیه وزن کم کنی خودش لاغرتر میشه

من از پشت چاقم بالای پهلو نمی‌دونم متوجه شدی کجا رو میگم خیلی سخت آب میشه 

خودشناسی DNA plus
دارم نصب میکنم نت کنده طول میکشه اونارو نمیتونم چون کبدم چرب ممنوع برام خرما یادم باشه بخرم حتما&nbs ...

شیرم بخور شیر محلی بخر

باشه نصب کن  فردا راجع ب برنامه میگم 

برم دیگه فعلا😂باتری گوشیم ۱۳ درصد شد 

خوشحالم ک همراهم شدی

شیرم بخور شیر محلی بخر باشه نصب کن  فردا راجع ب برنامه میگم  برم دیگه فعلا😂باتری گوشیم ...

باشه فردا برام توضیح بده راستی شیر معده مو اذیت می‌کنه البته میخورم ببینم میتونم 

خودشناسی DNA plus