2777
2789
من هنوز نتونستم با مانکن کار کنم ولی نسبت به دیروز کم خوردم آخه من با بچه کوچیک ساعت هام فرق می‌کنه ...

چرا میتونی بگی مشکلت کجاشه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز نتونستم با مانکن کار کنم ولی نسبت به دیروز کم خوردم آخه من با بچه کوچیک ساعت هام فرق می‌کنه ...

ساعت ها اصلا مهم نیست😐

منم صبحانه نخوردم 

هرجور راحتی بخور 

فقط کالری غذاهاتو محاسبه کن

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

گرم غذاهای که میخورم نمی‌دونم 

منم با گرم وارد نمیکنم ترازو ندارم 

مثلا با لیوان و تیکه و قوطی کبریت و کف دست میزنن

همون کالری بلد نیستم 🥺

مثلا یکبار عکس ی وعده تو بفرست من بزنم مانکن و با توضیح بهت بگم

من الان گشنمه😐خدا بخیر کنه کاش برگردم ب همون ۶۸ خیلی خوب شده بودم

مثلا یکبار عکس ی وعده تو بفرست من بزنم مانکن و با توضیح بهت بگم من الان گشنمه😐خدا بخیر کنه کاش برگ ...

من امروز خیلی پر خوری کردم 😑 خیلی بده عذاب وجدان دارم زندگی بهم ریخته 

خودشناسی DNA plus

من گشنمه کاش کار دست خودم ندم😖

لحظه های سخت شروع شد ولی میدونم بیست روزه دوباره میشم ۶۸ و شکمم جمع تر میشه کاش تا عید ۶۴ بشم😂اونوقت میتونم خیلی از،لباسامو ک تنگ شدنو دوباره بپوشم

لحظه های سخت شروع شد ولی میدونم بیست روزه دوباره میشم ۶۸ و شکمم جمع تر میشه کاش تا عید ۶۴ بشم😂اونوق ...

منم انقدر لباس دارم که اندازه ام نیست ولی من خیلی اضافه وزن دارم از وقتی تصمیم گرفتم دارم دو برابر میخورم😐😂🤣

خودشناسی DNA plus