2777
2789
شبت بخیر 🌹

من مینویسم چکار کنی هرجاش رو نتونستم خوب بگم بپرس دوباره بگم

بعد ک وارد مانکن شدی میبینی ک وسط صفحه یه به اضافه هست +

این باضافه رو وقتی،بزنی چندتا دایره میاره ،اون دایره بالایی ک سبز،رنگ هست و روش نقاسی ی کاسه هست ک ازش دود بلند میشه رو بزنی وارد ی جا میشی ک کمترنگ نوشته عبارتتو بنویس 

اونجا غڋایی ک خوردی و اسمشو مینویسی تا برات بیاره مثلا شیر وقتی اورد روش میزنی

معمولا  دوتا گزینه داره ک با هرکدوم ک خواستی میتونی باهاش مقدار شیری ک خوردی و بنویسی تا برات حساب کنه ک چقدر کالری خوردی ،معمولا یا با ترازوی اشپزخونه میکشی شیرو یا لیوانی میگی

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

شبت بخیر 🌹

بعد ک مثلا انتخاب کردی با لیوان بگی و وارد کردی دولیوان خوردی میای پایین تیکو میزنی ک ثبت شه اینجوری هرچیزی رو ک خوردی و وارد میکنی و ثبت میکنی تا شب 

تو صفحه ی اول برات مینویسه ک چقدر خوردی امروز یعنی برات کالری هاتو جمع میزنه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مینویسم چکار کنی هرجاش رو نتونستم خوب بگم بپرس دوباره بگم بعد ک وارد مانکن شدی میبینی ک وسط صفحه ...

مثلا من الان نهار اومدم بزنم برنج خوردم نمی‌دونم چقدر بزنم

خودشناسی DNA plus
مثلا من الان نهار اومدم بزنم برنج خوردم نمی‌دونم چقدر بزنم

خب شما قبل اینکه غذاتو بکشی باید بشماریش

اول برنجتو بشمار ده قاشق بریز تو بشقابت 

بعد چهار الی شش قاشق خورشت بریز

بعد همین عددو بزن مانکن با قاشق

ععععه خب نمیدونستم فردا می‌شمرم قد وزنمو اینارو زدم

وزنت چقدر شد من وزن نکردم هنوز

بنظرم ۷۲ چون صورتتو دیدم میگم من امشب شام نخوردم 

ن اشتباهه شام نخوردن 

اگه بتونی ناهارو حذف کنی عالیه .ناهار خوردن ضرر داره شام نخوردنم ضرر داره

ناهارو نخور تا برای شام میل داشته باشی شدید 

ن اشتباهه شام نخوردن  اگه بتونی ناهارو حذف کنی عالیه .ناهار خوردن ضرر داره شام نخوردنم ضرر دار ...

راستش نون پنیر خوردم 😁 من یه اشتباهی که دارم صبحونه نمیخورم

خودشناسی DNA plus
راستش نون پنیر خوردم 😁 من یه اشتباهی که دارم صبحونه نمیخورم

عین من😅

ها خوبه حداقل سه لقمه کوچیک شام بخور

ترمه من وزن کردم ناشتا تا عصر چیزی نخورده بودم 

شدم ۷۱/۶۰۰

شدم

بعد من امروز تونستم حدودا ۹۰۰ کالری بخورم😜

چون روز اولمه زیاد حس گشنگی ندارم و حله

بدون ورزش

چیز مضری ک خوردم یادم رفت ی شیرینی چای خوردم ۷ کالری ولی خب قند و شکر،باعث گرشنگی میشه و جلوی لاغری رو میگیره😑از،فردا نمیخورمش

@ترمه_24  

ترمه من وزن کردم ناشتا تا عصر چیزی نخورده بودم  شدم ۷۱/۶۰۰ شدم بعد من امروز تونستم حدودا ۹۰۰ ...

من هنوز نتونستم با مانکن کار کنم ولی نسبت به دیروز کم خوردم آخه من با بچه کوچیک ساعت هام فرق می‌کنه امروز صبحونه خوردم ولی ناهار زیاد نتونستم 😑 

خودشناسی DNA plus