2777
2789
من از پشت چاقم بالای پهلو نمی‌دونم متوجه شدی کجا رو میگم خیلی سخت آب میشه 

اره تقریبا دورو بر بند سوتین 

اب میشهخودت حس،میکنی 😍ک راحتتر میتونی دستاتو تکون بدی من وقتی لاغر میشم ردحیه ام بهتر میشه دست و پامو راحتتر تکون میدم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای گلم از اینا که میگم هر کدوم یک قاشق بریزین وشکل قرص دربیارین روزی دو الی سه تا مصرف کنین برا ...

مممنونم گلم 

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

اره تقریبا دورو بر بند سوتین  اب میشهخودت حس،میکنی 😍ک راحتتر میتونی دستاتو تکون بدی من وقتی ل ...

اره اره روم نشد بگم 😅 انقدر خجالت میکشم کمر درد خیلی میگیرم 

خودشناسی DNA plus
باشه فردا برام توضیح بده راستی شیر معده مو اذیت می‌کنه البته میخورم ببینم میتونم 

باشه هرحور،راحتی پس 

نه راستش هرکی هست بیاد اینجا 😂منم حضور غیاب نمیکتم ولی دنبال ینفرم ی چند کیلو کم کنم شاد شه دلم

پس منم هستم من نزدیک ۱ ماه رژیم همه چی میخورم ولی کم صبحانه و میان وعده ی بین ناهار و صبحانه بگیر تاحالا آخر شب میوه البته هرکدوم اندک مثلا برنج ۱۵ قاشق هست ولی اگه شب باشه ۱۰ قاشق میخورم خیلی هم فرق کردم همه میگن ولی رانم چاقه همه میگن یکم کم شه عالیه بیشتر ن ولی خودم میخام بیشتر لاغر کنم رانم رو و میخان از فردا چای زنجبیل رو شروع کنم بخورم صبح ناشتا

اره اره روم نشد بگم 😅 انقدر خجالت میکشم کمر درد خیلی میگیرم 

همه چی خوب میشه من یکبار،یهویی ده کیلو زیاد کردم زانوهام درد گرفت در حالیکه ۲۳ اینا سال داشتم  بعد ک کم کردم ده کیلو بیشتر زانو دردم ب کل رفت😉

همه چی خوب میشه من یکبار،یهویی ده کیلو زیاد کردم زانوهام درد گرفت در حالیکه ۲۳ اینا سال داشتم   ...

بخدا الان هم کمر درد دارم هم زانو درد با بچه کوچیک لاغر شم راحتر میتونم با بچه سر و کله بزنم دو ماه دیگه می‌خوام از پوشک بگیرم لاغر بشم راحترم 

خودشناسی DNA plus
شبت بخیر 🌹

ترمه میتونی وارد مانکن شی؟

قبلا ثبت نام کردی؟

اگه ثبت نان نکردی،بعد اینکه مانکنو باز،کردی پایین بعدی نوشته همه رو بعدی میزنی بعد میزنی رو گزینه ثبت نام

اونجا شماره و اسمتو بزن و برای رمز هم ی عدد هشت تایی بزن و وارد شو