2777
2789
عنوان

دردو دل کنیم؟

251 بازدید | 51 پست

تا ماه قبل دنبال بچه دار شدن بودم ولی این ماه بیخیال شدم یکی بهم گفت چیزی رو به زور از خدا نخواه شاید صلاحت نیست و منم دیگه دکتر نرفتم که قرص و امپول بگیرم

امشب گوشی شوهرم دستم بود یه چیزایی دیدم شاخ دراوردم چقد دروغ بهم گفته بود و من نمیدونستم وقتایی که فکر میکردم سرکاره با دوستاش خارج از شهر بوده 

قلبم داره تیر میکشه 

دلم میخواد ازش جدا شم 

خیلی از چشمم افتاده خیلی زیاد 

خدایا ازت میخوام راهی که درسته رو جلوی پام بذاری 

توروخدا بیاین یکم باهام‌حرف بزنین دارم نابود میشم هیچکی و ندارم بهش بگم دردمو

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مثلا خلاف کرد یا دنبال هرزه گی بود؟؟؟ 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
چطور نفهمیدی سر کار هست یا دور دور؟!

از کجا باید میفهمیدم وقتی ساعت کاریش بوده؟

شوهر منم دروغ زیاد میگه ولی چاره چیه

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
خیلی سخته آدم دروغ بشنوه. حتی‌ کوچیکش.‌متاسفم

خیلی سخته تمام تنم یخ کرده از فهمیدن این دروغاش خیلی سادگی کردم

مثلا خلاف کرد یا دنبال هرزه گی بود؟؟؟ 

دنبال رفیق بازی 

تا حالا ازش چیزی ندیدم در رابطه با هرزگی

ولی وقتی فهمیدم تا این حد بهم دروغ گفته و ندونستم دیگه به همه چی شک کردم

هیچ شکی نکردی؟ من هر از گاهی یواشکی به همسرم تصویری زنگ میزنم میگم تو حرف نزن که کسی بفهمه فقط دلم ب ...

نه یاعت کاریش زنگ نمیزنم خودم کارش فنی نمیتونه جواب بده 

همیشه مراعات میکنم هنییییشه چقد بدبختم من

شوهر منم دروغ زیاد میگه ولی چاره چیه

اخه چرا!!!من اصلا گیر نمیدم بهش چرا باید دروغ بگه

نه یاعت کاریش زنگ نمیزنم خودم کارش فنی نمیتونه جواب بده  همیشه مراعات میکنم هنییییشه چقد بدبخت ...

من هرروز باید با همسرم حرف بزنم اما اینطور که معلومه همسرت خیلی رفیق بازه اما چرا ازت پنهان کرده؟!!! چند وقته ازدواج کردید؟ 

هیچ شکی نکردی؟ من هر از گاهی یواشکی به همسرم تصویری زنگ میزنم میگم تو حرف نزن که کسی بفهمه فقط دلم ب ...

انقد بی اعتمادی خوب نییست

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

خب عزيزم حتما مخالفت ميكردي يا ناراحت ميشدي ترجيح داده پنهان كنه شايد بايد بيشتر دركش ميكردي گرچه هيچي اين كارشو توجيح نميكنه به هرحال كارش بد بوده

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من هرروز باید با همسرم حرف بزنم اما اینطور که معلومه همسرت خیلی رفیق بازه اما چرا ازت پنهان کرده؟!!! ...

اره رفیق بازه هرشب میره پیششون منم چیزی نمیگم بهش نمیدونم چرا دروغ گفته بهم هیچ دلیلی نداشته بگه پیامشو با دوستاش دیدم که هماهنگ کرده بودن فلان ساعت بریم فلان جا 

خیلی شوکه شدم الان دستام داره میلرزه

۳ ساله

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز