2821
2789
عنوان

دردو دل کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 51 پست
خب عزيزم حتما مخالفت ميكردي يا ناراحت ميشدي ترجيح داده پنهان كنه شايد بايد بيشتر دركش ميكردي گرچه هي ...

من همه سعیمو میکنم درکش کنم اونم خیلی پیش دوستاش میره و هیچی نمیگم نمیدونم چرا نگفته بهم 

خب اخه کسی که هرشب میش دوستاشه تا ۱۰ شب چه نیازی هست خودش پیش قدم بشه روز کاری مرخصی بگیرن برن خارج شهر هیچی هم نگن

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بی اعتماد نیستم واقعا دلم تنگ میشه خوب! ۱۴ ساعت نمیبینمش!! اما خوب همیشه هم سر کار هست دیگه خیالمم ر ...

آهان واقعا دلت تنگ میشه فکر کردم واسه اینکه ببینی کجاس زنگ میزنی 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
اره رفیق بازه هرشب میره پیششون منم چیزی نمیگم بهش نمیدونم چرا دروغ گفته بهم هیچ دلیلی نداشته بگه پیا ...

خودتو ناراحت نکن، شاید فقط با دوستاش دور هم جمع نمیشن! نمیدونم یا باید باهاش صحبت کنی یا یکبار دنبالش برو ببین کجا میره و با کی

خودتو ناراحت نکن، شاید فقط با دوستاش دور هم جمع نمیشن! نمیدونم یا باید باهاش صحبت کنی یا یکبار دنبال ...

از کجا بفهمم چه ساعتی میره که برم دنبالش اخه!میتونه مثل الان که فهمیدم بازم ساعت کاری بره

اره جمع میشن مشروب میخورن

دنبال رفیق بازی  تا حالا ازش چیزی ندیدم در رابطه با هرزگی ولی وقتی فهمیدم تا این حد بهم دروغ ...

باهاش حرف بزن بگو دلخوری

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
از کجا بفهمم چه ساعتی میره که برم دنبالش اخه!میتونه مثل الان که فهمیدم بازم ساعت کاری بره اره جمع م ...

نمیدونم ! اما مرد رفیق باز اصلا نمیتونه مرد زندگی خوبی بشه مخصوصا اگه دروغ بگه!! دوست داره؟

باهاش حرف بزن بگو دلخوری

میگه چشم بازم کار خودشو میکنه مثل الان دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم 

میگه چشم بازم کار خودشو میکنه مثل الان دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم 

ای بابا

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
نمیدونم ! اما مرد رفیق باز اصلا نمیتونه مرد زندگی خوبی بشه مخصوصا اگه دروغ بگه!! دوست داره؟

میگه داره ولی الان هرچی گفته برام زیر سوال رفته

حق داری، ولی باید یک کاری کنی یا یک روز وقت بزار ببین کجا میره یا باهاش حرف بزن ، در ضمن اگه مشروب م ...

گور بابای بچه ای که از این باشه ،نمیخوامش

توانشو ندارم برم دنبالش اگه بدتری درکار باشه اونو ببینم 

گیجم

بالاخره که چی؟ باید حل کنید قضیه رو، نمیشه خودخوری کنی هرشب!

قبلا هم پیش اومده بود و حرف زده بودیم قرار شد گیر ندم تا دروغ نگه

منم تا حدی خوب پیش رفتم و تا امشب نمیدونستم که بازم داره دروغ میگه 

لامصب نمیدونم چرا دروغ میگه انگار روده راست تو شکمش نیست

ادمو به جایی میرسونن که به خودتم شک کنی