2777
2789
عنوان

استیصال

891 بازدید | 50 پست

سلا بچه ها تو تاپیک صبحم گفتم تا یه حدی علت بهم زدن عقدم . به نامزدم زنگ زدم عصر اومد ده دیقه ای با باباجان حرف زد که عقدکنون چجوری باشه و واسه خرید انشالله فرداپس فردا بریم اومد ت اتاق  باهاش حرف زدم گفتم حسی ندارم گفتم تو گذشتم مشکلاتی داشتم اما باز نکردم  موضوعو براش هیچی نمیگفت فهمیدم داره عصبی میشه نمیخواستم مامانمو باباجان بفهمن گفتم فکر هاتو بکن بندازیم عید عقدو عصبی شد گفت پس من و سرکار گذاشتی بگو  نیخوامت عوضی    شنیده بودم خراب بازیاتو اما تو این شیش ماه چیزی ندیدم گفتم حرف مفته پس راسته مادرم همش   میگف دختره سلیطه آب زیر کاس .....خلاصه سرتون دردنیارم صداش رو انداخت تو سرش  مادرمو باباجان اومدن وضع بد شد تو روی بابام گفت سر آبرو اعتبار شما گفتم همه حرفه نگو دخترتون انگارهنوز هوای هرزگی تو سرشه  من احمق برای ازدواج خودمو زیر قرض انداختم بعد بی خدافظی رف تازه بلوای مادرم شروع شد میزد به خودشو نفرین میکرد  بعدم زنگ زدن همه خواهرامو برادرم امدن آخرم شدم آدم بده که میخاد اونارو سکته بده هنوز اینجان درو قفل کردم حوصلشونو ندارم  میدونم زمان میبره اما میخوام بدونم پیشقدم شم برا حرف زدن  با نامزدم یانه دو ساعته از اینجا رفته خونم نرفته چند بار زنگ زدم ج نداد بنظرتون آروم شه زنگ میزنه نرم سراغش برادرم تهدیدم کرد این گندو جمع میکنی تا مامان بابا سکته نکردن از کارات هفته بعدم عقد میکنی هنوز سر  آبرو ریزیت تو پاساژ (تو تاپیک قبلم گفتم چی بود ممنون میشم نپرسین )حرف میشنویم کاش میمردی راحت میشدیم من حرفاشون عادت کردم یسال حرف هر شبشونه پوستم کلفت شده  اما راجب نامزدم .بنظرتون اگه ج نداد  پس فردا برم محل کارش؟ خونشون که نمیتونم برم  .یا صبر کنم خودش ج بده 

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 
بري چيكار ؟با اون وضعيت آب پاكي رو ريختي رو دستش ،ديگه بري چيكار 

منکه نگفتم گفتم عقد عید دروغم نگفتم خوب حسی ندارم 

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بتو حاصلی ندارد غم روزگار گفتن 

گلم خیلی رفتی تو فاز دخترای رمان ها!!!تو گذشتت هرچی بوده گذشته !!دیگه چرا گند زدی به اعتمادو احساس نامزدت 

خودت یکی بهت بگه خسی بت ندارم هوای گذشتم تو سرمه چه حالی میشی؟؟اشتباه محض کردی این حرفارو بهش زدی مگه هرچی تو دلته باید بگی 

قبل انتخابش باید سنگاتو باخودت وامیکندی ببینی چند چندی باخودت

الان دیگه وقته اما و اگر نبوده 

باید خودت تو دراز مدت حستو بهش بیشتر میکردی

خودت کمک میکردی که گذشته تو بندازی دور

نیازی نبود شوهرتو مطلع کنی ازین حس نداشتن من بجاش دلم گرفت قضاوت نیست اینا خواهرم بودی همینارو بهت میگفتم قطعا بخاطر بهم زدن زندگیت یه سیلی هم بهت میزدم

دنیای واقعی با ادمای تو رمانها و فیلمافرق داره بفهمن حسی نداری دور میشن ازت شایدم متنفر بخاطر بازی بااحساسشون

بذار اوضاع اروم شه یه چن روزی زنگ و پیام نده بعدش 

تو پیام خلاصه وار بهش بگو (البته اگه دوسش داری و میخوای باهاش زندگی کنی بابدو خوبش کم وزیادش!!!)

بگو عزیزم من معذرت میخوام حرفام خیلی بد بود ‌من از سر لج گفتم چون با پدرمادرم دعوا کرده بودم میدونم نباید اون خرفارو میزدم و عصبانیتمو سر تو خالی میکردم 

من اگ دوست نداشتم که بهت بله نمیگفتم مگه زورم کرده بودن

منو بخش تو هم اشتباه کردی که همه رو خبر کردی ماباید عیبای همو بپوشونیم نه که تقی ب توقی خورد فحش خورم کنی و حرفای پشت سرمو تایید کنی و بکوبی تو سرم من ابروی توام

توهم ابروی من باید پشت هم باشیم من تو جمع همه ی این ماجرارو میگم توهم پشتم باش 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

اینم بهت بگم همه مثل هم نیستن 

قرارنیس همه قبل ازدواج عاشق هم باشن 

من خودم جز اون استثناهاهستم که عشق بعد ازدواجو دوس داشتم چون اهل رفاقتو این حرفا نبودم بلد نبودم کلا!!شرایطشم بود 

باشوهرم سنتی ازدواج کردم قبلش خیلی هارو باخیلی شرایط خوب رد کردم 

اما شوهرمو دیدم فهمیدم این همونه که حرفمو میفهمه 

کلی اختلاف نظر داشتیم کلی بحث اما خودمون حلش مردیم 

من الان عاشقشم ‌هردومون اخلاق خوب و بد داریم اما حل میکنیم 

میخوام بگم ازدواج سنتی معمولا اولش حس خاصی نداری 

کم کم باید دریت کنی شرایطو باهم دیگه

من هیچوقت بهش نگفتم که شیش ماهه اول کلا حسی نداشتم حتی تو شوک بودم بعد گفتم نمیشه اینطوری من انتخابمو کردم و رو خودم کارکردم خوبیاشو دیدم وحل سد این مشکلم

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

اینم بهت بگم همه مثل هم نیستن  قرارنیس همه قبل ازدواج عاشق هم باشن  من خودم جز اون استثن ...

ممنون از دیشب دارم دیوونه میشم فهمیدم گندزدم 

کاش باهمین ازدواج کنی چون تو الان بد نام شدی متاسفانه اینم که اینجور که معلومه پسر خوبی باید باشه بی ...

اگه برگرده چون دیشب واقعا گند زدم آقا ساعت چهار صبح رفته خونه مادر شوهرم زنگ زده هرچی لایق خودسه بار من کرده  که اینذ دیشب به قصد خونه شما رفته بیرون دخترتون میخواد بچه منو دق بده کلا همچی ریخته بهم آلان خواهرم اینجا بود گف مثل آدم دوهفته دیگه عقد مبکردی مرض داشتی بدرک که حس نداری مگه ما به شوهرامون حس داریم خلاصه اوضاع داغونه 

ممنون از دیشب دارم دیوونه میشم فهمیدم گندزدم 

همه چیز درست میشه نگران نباش 

باصبوری حلش کن بحث زندگیته الکی نمیشه از دست بدیش باید حالاک اشتباه کردی جبران کنی بخاطر خودت و ایندت

اگر کج خلقی هم دیدی از کوره درنرو باصبرو زمان حل میشه ازدواج یعنی همین مدیریت کردن ها و تحمل سختی ها همش که خوب باشه بی مزه میشه ♥️

همه چیز درست میشه نگران نباش  باصبوری حلش کن بحث زندگیته الکی نمیشه از دست بدیش باید حالاک اشت ...

خدا کنه ممنون 💓💚

اسی چیشد؟ با نامزدت دوباره حرف زدی؟ دختر بیا مارو درجریان بزار 

ن هنوز 

ن هنوز 

عزیزم اون حرفی ک ب نامزدت گفتی خیلی برای یه مرد سنگینه خیلی . ببین حتما نامزدت خیلی دوست داشته که با اینکه گذشتتو شنیده بازم اومده خاسگاریت حالا حساب کن مردم چیا روش گذاشتن و گفتن ولی اون پا پس نکشیده عزیزم ایشالا ک روشن کنه گوشیشو بهش پیام بده بگو منظورمو بد برداشت کردی اگه واقعا میخوای باهاش بری زیر یه سقف . ایشالا ک هرچی خیره پیش بیاد

❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز