2821
2789
عنوان

استیصال

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 50 پست
کجایی؟ 

خونه خواهرمم رفتن بابامو آروم کنن همشون خواهرم گفت فعلا آفتابی نشو عاقم کردن 

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 
😞😞😞

تموم شد فقط عاق کم بود که اونم چسبید به پیشونیم 

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خونه خواهرمم رفتن بابامو آروم کنن همشون خواهرم گفت فعلا آفتابی نشو عاقم کردن 

دختر کاش زودترتاپیکتو دیده بودم هیچوقت نمیزاشتم همچینکاری کنی و بهش همچین حرفی بزنی 

❤️

دختر کاش زودترتاپیکتو دیده بودم هیچوقت نمیزاشتم همچینکاری کنی و بهش همچین حرفی بزنی 

نمیدونم شاید باید این اتفاقا می افتاد ولی عاق زیادمه 

نمیدونم شاید باید این اتفاقا می افتاد ولی عاق زیادمه 

بایدی در کار نبود نمیدونم شاید قسمت نبوده ولی اگه نمیگفتی بهت حسی ندارم و یه جور دیگه موضوع رو میگفتی شاید اینجوری نمیشد 

❤️

بایدی در کار نبود نمیدونم شاید قسمت نبوده ولی اگه نمیگفتی بهت حسی ندارم و یه جور دیگه موضوع رو میگفت ...

شاید