2821
2789
عنوان

استیصال

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 50 پست
مثلا شوهرت خدای نکرده بیماری ای داشته باشه نگه  بعدا حست چیه؟

پنهانکاری فرق میکنه من شنیدم گناهتونو جار نزنین حتی به همسرتون گذشتم مال گذشتس مهم الان طرفه که کج نره  بعدم من مطمئنم بیماری ندارم 

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 

فقط هموروئید گرفتم که چند روزه پماد میزنم 

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پنهانکاری فرق میکنه من شنیدم گناهتونو جار نزنین حتی به همسرتون گذشتم مال گذشتس مهم الان طرفه ...

عزیزم من کی گفتم بیماری دارید؟ مثال زدم 

منظورم این بود اگه  همسرتون یه چیزی رو نگفته باشه بعد عقد بفهمیدچه حسی دارید؟

نمیگفتید چرا قبل عقد نگفتی؟

والا این جمله تازه مد شده گذشته مال گذشته است 

یکی از دوستام دوستش یه گذشته ای داشت بعد برای ازدواج با پسری ازدواج کرد که اونم در گذشته دوست دختر داشت این دوتا با هم ازدواج کردند و چون شبیه بودند بنابراین تو این قضیه به مشکلی نخوردند اصلا 

ان شالله همیشه سلامت باشید 😘 من صحبتم روی صداقت در ازدواج بود توی همه زمینه ها 

ممنون 

ممنون 

حالا هم عزیزم حتما همه فکرات رو کرده بودی که با همسرت صحبت کردی 

اتفاقا الان بهش فرصت دادی واقعا با خودش دودوتا چهارتا کنه 

نه اینکه خدای نکرده بعدا این قضیه کذشته رو تو روت میزد 

مثل الان که عصبانی شد و اون جمله هایی که گفت اکه بعدا به روت میاورد چقدر بد بود 

بنظر من سرت بالا بگیر و خودت مواخذه نکن 

ان شالله هر چی خیر برات پیش بیاد❤🙏

وایی عزیزم خیلی فکرم درگیرته نگرانتم ایشالا دلت پرازمهرش بشه و اونم برگرده 

ممنون  ازت انشالله. 

چشد؟ 😥

گند زدم حوصله تاپیک زدن ندارم میدونم مسکلی حل نمیده

باشه حالا بگو چیشد همینجا بگو تو رو خدا نگرانتم باهاش حرف زدی؟ چیشد؟ 

رفتم در خونشون بعد کارش بیاد ببینمش وسط کوچه هرچی از دهنش درومد بهم گفت نمیدونم چی تو سرش خوندن بعدم حلقمو پرت کرد تو جوب یه آبروریزی شد مادرش زنگ زد به خانوادم بیاین جمعش کنین خواهرم منو آورد خونشون بابام خبر داده عاقم آلانم همه خونه مان من اینجا تنهام