2777
2789
عنوان

استیصال

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 50 پست
همه چیز درست میشه نگران نباش  باصبوری حلش کن بحث زندگیته الکی نمیشه از دست بدیش باید حالاک اشت ...

بنظرم‌حتی باز نامزدش برگرده بعد ازدواج هرچ شه میکوبه تو سر اسی ک اره تو هنوز تو گزشته ای و یا بقول خودش هرزه ای و......باز حرفاشو تکرار میکنه چون حرمتا از بین رقته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اون حرفی ک ب نامزدت گفتی خیلی برای یه مرد سنگینه خیلی . ببین حتما نامزدت خیلی دوست داشته که با ...

ممنونم  امیدوارم بهش تکس میدم بخونه تازه روشن کرده اما خونه نرفته 

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 
یکی اومد۴سال گذاشتت سرکار اخرشم رید ب آبروت حالا یکی پیدا شدتو۴ماه خودشو ثابت کرد بهت تو ریدی بهش!وا ...

😭😭😭😭😭آره خیلی داغونه که پیداش نیس گند زدم 

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 
حتما خیلی دوست داره ک اینجوری بهم ریخته ایشالا که برگرره و توهم مهرش ب  دلت بشینه چی گفتی بهش ا ...

گفتم نمیخوام بهم بزنیم برگرد کلی هم التماس که قضاوت نکن سین نکرده پروفایل مرگ گذاشته اسممو از بیوی اینستاش برداشته میترسم برنگرده 

بنظرم‌حتی باز نامزدش برگرده بعد ازدواج هرچ شه میکوبه تو سر اسی ک اره تو هنوز تو گزشته ای و یا بقول خ ...

خدا کنه اینجوری نشه  

اگه خیر وصلاحته ایشالا ک برگرده😭🤲🤲🤲🤲🤲

خدا از دهنت بشنوه برام دعا کن

حتما دعات میکنم بیخبرمون نزار ایشالا خوشخبر بیای 

انشالله

چرا همتون دارید میگید باید باهاش ازدواج میکردی؟

خب همین کارها رو میکنید که طلاق بالا رفته 

میگن ازدواج میکنیم بعد نخواستیم جدا میشیم 

همکارم با پسری دوست بود و رابطه داشتن و ... بعد با یکی دیگه دوست شد بهش اینا رو نگفت قرار شد ازدواج کنند اما پسر رو دوستش نداشت ولی باهاش ازدواج مرد 

چون خواهرش بهش گفته بود  ازدواج کن و فردا بگی به خاطر ازدواج پر.. ندارم 

بعد نخواستیش جدا شو 

دقیقا همین کار کرد😐

وقتی می بینیم اون طرف دوست نداریم اون طرف چرا حیف خودمون میکنیم 

اگه قرار جدایی باشه قبل عقد که بهتر 

حداقل اسم مطلقه روشون نرفته 

اینجا مدام فقط توصیه به پنهانکاری و لاپوشانی دارند😐

یکی اومده بود میگفت با دوست پسرم رابطه داشتم حالا پر... ندارم الان به خواستگارم بگم؟

میگفتن نه به اون چه😐 برو بدوز صداش هم در نیار 

یه لحظه فکر کنید برای داداش خودتون 

فقط یه لحظه ....

اینجا مدام فقط توصیه به پنهانکاری و لاپوشانی دارند😐 یکی اومده بود میگفت با دوست پسرم رابطه داشت ...

بگیم که کسی نمیگیرتمون تو این جامعه سنتی