2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047307 بازدید | 118822 پست

سلام خانومای گل گل گل خوشگل  

اومدم با گزارش جمعه 

صبحانه ماست با کدو حلوای و ۷ کف د نان 

م و چای کشمش 

ناهار برنج ۱ لیوان+ سیب زمینی سرخ کرده نصف لیوان 

عصرانه تو باغ جاتون سبز آش دوغ ۱۵ ق غ   +۲ق غ تخمه 

شام ۶ ق غ املت گوجه

هندوانه ۲ تکه متوسط

اب ۷ لیوان 

نه_به_نان_شبانه#   

حذف_قند_شکر#  

ورزش نداشتم ولی تمام روز تحرک 

@فندق_فسقلی  

@الیhassan  

@گلعنبر  

@زی_زی_گولووو مریم جان کجای

@بهار1545  

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
 @sepiiiiiideh     @ashoojooni     اولین روز ورزشم بود و 15 دقیقه ح ...

دمت گرمممممم

کدوم اپه؟؟؟ 

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@sepiiiiiideh     @ashoojooni     اولین روز ورزشم بود و 15 دقیقه ح ...

واو آفرین👍 

این چه برنامه ایه 

برای من که تازه ورزشو شروع کردم مناسبه ؟!

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
انشاالله که هیچ مشکلی نیست عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم ...

فدات مهربونم 😍😍😍 مررررررسی نفس

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
سلام خانومای گل گل گل خوشگل     اومدم با گزارش جمعه  صبحانه ماست با کدو حلوای و ۷ ک ...

این هشتک هایی ک گذاشتی چالشه؟

من مهمونی بودم گند زدم

افتضاه.

از امروز تازه شرو کردم.

فردا وزن نمیدم‌چون خیلی اضافه کردم.☹️

البته خونه هم نیستم ک ترازو داشته باشم.

انشاا... هفته بعد

من امروز به همه برنامه هام پایبند بودم

نه_به_نان_شب#

حذف_قند_شکر#  

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
سلام خانومای گل گل گل خوشگل     اومدم با گزارش جمعه  صبحانه ماست با کدو حلوای و ۷ ک ...

به به چه عالی نوش جان😍😍😍

فقط چلا شما کدو حلوایی دارین 🥺

حتما از محصولات خودتونه😍

این هشتک هایی ک گذاشتی چالشه؟ من مهمونی بودم گند زدم افتضاه. از امروز تازه شرو کردم. فردا وزن نم ...

بله چالشه بچه ها گزاشتن 

عزیزم پس فردا وزن کشیه باید وزن بدی 😁

به به چه عالی نوش جان😍😍😍 فقط چلا شما کدو حلوایی دارین 🥺 حتما از محصولات خودتونه😍

مرسی عذرا جانم 

بله گذاشته بودم فریزر خراب نشن چون کم کالریه خیلی دوسش دارم 

دوستان چالش جدید جالبه

البته قندوشکر که نداریم خیلی جزئی شاید استفاده کنم

ولی نه به نان شبانه خیلی خوبه😍😅

مرسی عذرا جانم  بله گذاشته بودم فریزر خراب نشن چون کم کالریه خیلی دوسش دارم

نوش جانت عزیزم 

کدبانویی هزار ماشاالله😍😍