تو یه تاپیکی گفتم حق طلاق ،مسکن،حضانت و شغل و گرفتم موقع ازدواج یکی اومده میگه خوب شوهر تو بی غیرته!!!!! میدونی چیه خانوم شما و امثال شما اینجوری بهتون فهموندن که همیشه باید توسری بخوری از پدر از برادر از شوهر بهت تفهیم شده هر زنی بیشتر توسری خورد زن سنگین و با حیا تری و تحمل فکری که میگه من زنم و باید انتخاب کنم بقیه چ رفتاری باهام داشته باشن و نداری....خودتو به چشم ماشین ادامه دهنده نسل مرد میبینی...
شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر باروقت تویه بحثی از همجنس خودم دفاع میکنم تا مدتها فوش میخورم تو اون تاپیک تازه علیه امم تاپیک می ...
عزیزم ولی یه چیزی من پی بردم اینجا برای دووم اوردن هرچیزی رو نمیشه بگی منم حرف واقعیتو میگفتم فوری گزارش میردن دیگه تصمیم گرفتم اگه موضوع جنجالیه حرفی نزنم مگه اینکه واقعا لازم بدونم شرکت کنم
چه عالی عزیزم.. رفتارت در زندگی مشترک چطوره؟ یعنی چیکارا میکنی که همسرت هم قدردانت باشه و یا تو رو ...
مرسی عزیزم خداروشکر تا الان که خوب بوده میدونی از اول طوری نشون ندادم که من چتر بالای سر میخوام نشون دادم من یه همراه میخوام که باهم یه چترو بالای سرمون نگه داریم....
شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص
ب امید اون روزی که زنان علیه زنانی وجود نداشته باشه چون تا این هست بنظرم از هیچ مردی هیچ انتظاری نمیشه داشت
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
واقعا جوری شده وقتی کلمه خراب میاد همه توی ذهنشون یه زنه! ولی هیچ وقت ندیدم به مردی بگن خراب ماها ...
اره واقعا ولی خب اولاش خیلی حساس بودم ب حرفاش دیگه بلاک کردم رفت میگفت چون تو جلو پسرا شال نمیپوشی مث خرابایی یت چون ارایش میکنی خرابی هم دلم سوخت هم متاسف شدم
عزیزم من اگه بخوام زندگیمو حفظ کنم نمیتونم از شوهرم حقی بخوام چون هیچکس هم پشتم نیست.. اولیش مامانم تا جایی که شوهرم گلگی داره پیش مامانم میبره چون میدونه حق و میده به اون.... به نظرت تو این جامعه واقعا میشه به اندازه مردها حق داشته باشیم؟؟ 🙄😑