2777
2789
عنوان

به مرده با شعور نگیم بی غیرت.!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5070 بازدید | 308 پست
چ توهینی دقیقا کرد واقعیت و گفت

بهش گفت توسری خور، ماشین ادامه دهنده نسل مرد، ملک پدری و به شوهرشم گفت زندانبان

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا ولی خب اولاش خیلی حساس بودم ب حرفاش دیگه بلاک کردم رفت می‌گفت چون تو جلو پسرا شال نمیپوشی ...

بهترین کارو کردی 

این آدمایی که فکر نمیکنن و فقط تعصب الکی دارن خیلی وحشتناکن بنظرم!

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆
اینجا ک واقعا نمیفهمم خانومه میاد میگه شوهرم منو زد همه میگن یه کاری کردی ک زده چرا زده ! چرا نمیفه ...

بخدا عزیزم من یه جا گفتم خیانت توجیه نداره اتفاقا تاپیک رفت تو پربازدیدا تا دور مدام فوش میخوردم

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص

اینجا پراز این طرزفکرهاست دراینگونه مواقع شما  فقط تو دلت بگو خلایق هرچه لایق و رد شو 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
بهترین کارو کردی  این آدمایی که فکر نمیکنن و فقط تعصب الکی دارن خیلی وحشتناکن بنظرم!

وای خیلی مخصوصا تعریف میکردن فلان کار کردم می‌گفت فلانی بیسانی دیگ ولش کردم ک نه حسرت پشت سرم باشه تا حرف

عجب بابا عجب
من یه دوستی داشتم تا میدید من از اون بیشتر ازادی دارم یا پدرم بهم آزادی بیشتر میداد بهم میگفت خراب ب ...

از یه نفرشون حتما بپرس یه بار که کلمه خراب یعنی چی اگه تونستن جواب درستی بدن بعد میشه باهاشون بحثو شروع کرد

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص

این ادما با این طرز تفکر اگر از شوهرشون کتک بخورن نباید ناراحت بشن چون فوران غیرت مرد باعث شده کتک بخورن

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
بهش گفت توسری خور، ماشین ادامه دهنده نسل مرد و... 

زنی که طرز فکر خودش اینه که باید زیر دست مرد باشه خب واقعا اینجوریه 

منم با استارتر موافقم

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆

بزارید با تفکراتشون پیش برن بلاخره روزی پشیمون میشن فقط دلم برای دخترانی که مادرشون این تفکراتو داره میسوزه...من هم حق های طلاق.خروج از کشور . تحصیل . اشتغال و مسکن رو گرفتم و کاملا راضیم

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

اینکه زن جنس دومه اینجا یک قانونه

اینکه پریود شدنشم شرمه و باید حتی وقتی از درد داره میمیره مخفی بمونه اینجا قانونه

اینکه زن مظهر حیاست و تک تک تار موهاش شهوت ازش میباره اینجا قانونه

اینکه روشن فکرا ادم ای غرب زده ی بدبخت فلک زدن اینجا قانونه

و باید بدونی پاتو رو این قانونای مزخرف تر از  طرز فکرشون نزاری وگرنه جوری بفهموننت تو نطفه خفه شی

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

دوستان حق طلاق حق تحصیل حق انتخاب مسکن حق حضانت فرزند و خیلی از حقوق دیگه اصلا زندگی مشترک یعنی همین اشتراک در حقوق بدیهی و اولیه 

حق زن هستش دقت کنید حق!!

توی خیلی از قوانین مدنی اینا از بدو تولد برای جنس مونث تا مرگ وجود داره اما در جوامع جهان سوم مثل اینجا اینارو باید به زور بگیری و اگر مردی اینارو به زنش اهدا کرد باشعوره نه بی غیرت 

یه کم منعطف باشیم 

حداقل خودمون علیه خودمون نباشیم 

شکننده ای سخت...
موجودیتت تو سه مرحله دختر و همسر و مادر خلاصه شده فقط نه یک زن....این حرف شما اینو مخابره میکنه ک مر ...

منم همه این حقوق رو دارم...

اینا غیرت رو تو این میدونن ک شوهرشون نذاره جم بخورن و تو سرشون بزنن و بشورن و بسابن و در خونه رو قفل کنن و زنشون تنها جایی نره و ....

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...