2777
2789
عنوان

چند سانت از شوهرم بلندترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 127 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷۳که خیلی خوبه..یکی از آشناهای ما مرد قدش حدود ۱۶۰هست..خانمش فکرکنم بالای ۱۷۰ باشه..اصلا هم اهمیتی ...

خداروشکر

منم سعی داشتم بخاطر قد زندگیمونو تلخ نکنم هییییچوقققت به روش هم نیاوردم و همیشه سعی کردم طوری لباس بپوشم کوتاهتر به نظر برسم و همینطور که هست عاشقش باشم ، ولی هرچند وقت یکبار ذهنمو درگیر میکنه 🥲

میترسم به غرورش بر بخوره

عزیزم همه چیز مهمه هم سن بیشتر شوهر از زن هم قدبلندترش هم ثروت بیشترش . ولی چ کنیم که پک کامل سخت پیدا میشه یا باید اینقدر بمونی که آدم مدنظرت بیاد که ممکنه هم این شکلی کلا شوهر گیرت نیاد یا باید از اولویت هات کم کنی .

من همینو فهمیدم... کار خودت رو بکن... وبه مردم توجه نداشته باش... مردم در هر صورت حرف میزنند

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

چون شوهرت ازت تعریف میکنه هوایی شدی .اگه مثل خیلیا دیگه بدی هایی داشت که نتونی تحمل کنی ،قدشو به چشم ...

چرا فک میکنید تنها مشکل من همینه؟

منم بخدا مشکل زیاد دارم کارم چند روزیه شده گریه ، درسته گفتم ازش راضی یم ، کلیت رو گفتم وگرنه مشکلات دیگه هم هست که نمیخوام مطرح کنم اینجا، این بحث قد رو مطرح کردم چون میخوام ببینم از دید بقیه چطور به نظر میاد ؟

منم دوست داشتم همسرم بلندتر می بود من ۱۶۲همسرم ۱۶۸اما خب واقعا هیچ ایراد دیگه ای نداره به قدری آقاست ...

شما کوتاهتری ازش که این حسو داری

پس ببین من چی میکشم 🥲

اصلأ مهم نیست . به روش نیاریااصلا مهم نیستاگه یکی۱۹۰ بود بود ولی دست بزن داشتولی بددهن بود بیشعور بو ...

نه اصلا

خداروشکر اخلاقش خوبه ، اینطور بگم که در و تخته باهم جوریم مثلا اگه من لجبازم همسرم صبوره ، اگه عصبی یه من ارومم و خب درست میگید واقعا 👌🏻

من نظر مردم که برام اهمیتی ندارم چیزی که بخامو انتحاب میکنم ولی خشم نمیاد از مرد قد کوتاه حتی اگه قدش اندازه خودم باشه تایپم نیس چه برسه به اینکه از خودم کوتاه تر باشه بدتر