2777
2789
عنوان

چند سانت از شوهرم بلندترم

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 127 پست
همینم عالیه 😁❤️خیالت راحت شوهرت هم دوستت داشته که اومده خواستگاریت مردها اگه ذره ای حس کنن غرورشون ...

اره خودشونم دنبال دختر قد بلند بودن برای اصلاح نژاد😑😂 دیگه یه نگا به پسر خودشون ننداختن :)

لژ رو برای عروسیمون پیشنهاد میدم بهش 🥲 ولی روزمره زباد دیگه برام مهم نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورکن برای دیگران هم اهمیت زیادی نداره.اگر هم کسی حرفی زد مطمئن باش ازدشمنی وحسادت خوبیهای همسرته. ...

درست میگین منم خیلی حساسم ، نه فقط رو این مسئله ، کلا با کوچیکترین چیز ها ناراحت میشم

حساسیت خیلی بده 🥲 وقتی یه فکری میاد تو سرم تا منو یه چندروز افسردگی نگیره ولم نمیکنه

سعی دارم تغییر بدم خودمو

مرسی عزیزم ، پیامت باعث دلگرمیم شد🥲 یکی بلخذه حسمو درک کرد 💔

خواهش میکنم بانو

عزیزم این خیلی طبیعی هست ، ولی حرف مردم کجا تاثیر داره ؟ به خدا تو خیابون کسی اصلا به چند سانت اختلاف قد توجه نمیکنه ، مردم این روز ها انقدر گرفتارن

خدارو هزار مرتبه شکر که همسری دارید که هزار نفر ارزو شو داره ، انقدر با شعور هست که از شما تعریف دادن و گفتن هرچی بپوشید بهتون میاد❤️

اره خودشونم دنبال دختر قد بلند بودن برای اصلاح نژاد😑😂 دیگه یه نگا به پسر خودشون ننداختن :) لژ رو ...

اصلاح نژاد رو خوب اومدی 😂😂 عزیزم خوشبخت باشی 😍❤️

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

خوبه

برات مهم نباشه

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

2790
2778
2791
2779
2792