2777
2789
عنوان

چند سانت از شوهرم بلندترم

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 127 پست

منم دوست داشتم همسرم بلندتر می بود

من ۱۶۲

همسرم ۱۶۸

اما خب واقعا هیچ ایراد دیگه ای نداره

به قدری آقاست که نمی دونی

مهربون عاشقمه فهمیده هر چی بگم کم گفتم ..

کاش مثلا ۱۸۰ بود

مردای فامیل ما اکثرا بلندند

مثلا کنار برادرم که ۱۸۵ وامیسته من ناراحت میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم به غرورش بر بخوره

اصلأ مهم نیست . به روش نیاریا

اصلا مهم نیست

اگه یکی۱۹۰ بود بود ولی دست بزن داشت

ولی بددهن بود بیشعور بود خوب بود؟

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

من خودم ۱۷۶ ام ، موقه ای که برای دید و بازدید اومده بودن گفتن قدش ۱۸۰ عه 😐ولی خب بنظرم همون ۱۷۳,۲ ا ...

سخت نگیر زیادم کوتاه نیست به خوبیاش فک کن این مورد رو سعی کن اصلا از فکرت بیرون کنی

اینطوری سرد میشی کم کم نسبت بهش

دختر داییمم حدود ۱۵ سانت از شوهرش بلندتره و خیلی محسوسه

ولی عاشقانه زندگی میکنن ۲تا هم بچه دارن

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

دیونه اون داره ذوقتو میکنه🥲

من دوس ندارم اعتماد به نفسشو از دست بده ، با خودش فک کنه خیلی کوتاهه ، اخه خیلی هم نیست دیگه شاید بین مردای ایرانی عادی باشه !! خب منم بلندم واقعا ولی اعتماد ب نفس دارم ، شوهرم نداره وقتی اینطوری حسرت گونه صحبت میکنه من ناراحت میشم میگم کاش چندسانت کوتاهتر بودم شوهرم راحت بود

وااااااااااصلا به چشم نمیاد کههههمن زن و شوهر میشناسم زنه یه سروگردن از شوهر بلندتر بود اینقدر خوشبخ ...

خداکنه اینطور باشه

ولی خب اختلاف قدیمون به چشم میاد:)💔

کفش پاشنه دار نپوش و موهاتم جوری نبند که بلندتر به نظر بیای و واقعا کسی الان تو نخ دو سانت بلندی و ک ...

انشااله که همینطور باشه دوست عزیز

اره پاشنه دار نمیپوشم

نیکول کیدمنم کلی از شوهرش بلندتره ،سوفیا ترنرم خیلی از شوهرش بلندتر بود ،این چیزا تو جوامع پیشرفته ح ...

مسئله اینجاست دیگه 🥲 والا اگه اروپا بودم به کتفم بود

2790
2778
2791
2779
2792