سعی کردم برام عادی بشه ولی هیچوقت نشده، شاید بگید چرا از اول انتخاب کردی خب من مجبور شدم چون خونوادم اصرار داشتن و منم به اقتضای سنم که کم بود قبول کردم، همسرم خیلی خوبه ازش راضی یم اون هم همینطور بارها بهم گفته برگرده به عقب بازم انتخابش منم ، و برای همسرم اونقدی بحث قد مطرح نیست بعضی وقتا میگه من کوتاهم تو خوبی همه چی بهت میاد،
از نگاه مردم تو خیابون معذب میشم، شما وقتی یه زوج ببینید که زن بلندتر باشه چه حسی میگیرید؟ خیلی ضایع اس؟؟؟ متسفانه نظر مردم برام مهمه💔
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دختر داییمم حدود ۱۵ سانت از شوهرش بلندتره و خیلی محسوسه
ولی عاشقانه زندگی میکنن ۲تا هم بچه دارن
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من دوس ندارم اعتماد به نفسشو از دست بده ، با خودش فک کنه خیلی کوتاهه ، اخه خیلی هم نیست دیگه شاید بین مردای ایرانی عادی باشه !! خب منم بلندم واقعا ولی اعتماد ب نفس دارم ، شوهرم نداره وقتی اینطوری حسرت گونه صحبت میکنه من ناراحت میشم میگم کاش چندسانت کوتاهتر بودم شوهرم راحت بود