2777
2789
عنوان

چند سانت از شوهرم بلندترم

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 127 پست
من قدم ۱۶۲شوهرم ۱۸۵ ولی اینقدر بیشعور و گاوه که هرچی بگم کم گفتم دست بزن داره یا روانی به تمام معناس ...

هم خوب باشه هم قد بلند ✅🥲 که اصلا شاید پیدا نشه همچین فردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمه شوهرم فکر کنم از شوهرش ۱۰ سانتی بلند تر باشه اون یکم تو چشمه مخصوصا که خانم لاغر و اقا چاقه ولی ...

مشخصه عزیز چون منم نسبتا لاغرم همسرم توپر، اما خب سعی میکنم همینطوری ک بپذیرمش

نمیدونم چون دلگرمم کنین گفتید مردم براشون مهم نیست ، یا واقعا مهم نیست :) همینو میخاستم بفهمم اخه همیشه از مضحکه ی مردم شدن میترسیدم

مشخصه عزیز چون منم نسبتا لاغرم همسرم توپر، اما خب سعی میکنم همینطوری ک بپذیرمش نمیدونم چون دلگرمم کن ...

نه عزیزم چرا مضحکه بشید الان هر کس انقدر موضوع برای فکر و خیال و درگیری ذهنش داره که کسی اصلا به موضوع قد شما فکرم نمیکنه.

من خودم ۱۷۶ ام ، موقه ای که برای دید و بازدید اومده بودن گفتن قدش ۱۸۰ عه 😐ولی خب بنظرم همون ۱۷۳,۲ ا ...

ببین اینقدی که از دروغشون باید آزرده باشی قدش نباید ناراحتت کنه

دروغشون ناراحتکننده تر از اختلاف قدیتون باید باشه

منتهی چیزی بوده که روز اول دیدی، میتونستی بگی آقا من ۱۷۶ سانتم، چطوریه که پسر ۱۸۰ سانتی شما از من کوتاهتره؟

حالا اون موقع به هر علتی پذیرفتی، الانم که میگی خوبه

هیچ ایرادی نداره اختلاف قدتون

شوهرتم که قد کوتاه نیست، فقط از شما کوتاهتره

تمرکزت رو بذار روی خوبیاش

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
من قدم ۱۷۲ شوهرم ۱۶۹ یا ۱۷۰ من ناراحت نیستم ولی ماشالله اعتماد به نفس داره پوستش خوبه میگه من جووونت ...

اختلاف قدی شما خیلی کمه ، ولی شوهر من از ظاهرش راضی نیست همیشه میگه کاش بلندتر بودم ، حس میکنم من بهش حس کمبود میدم 😓 درصورتیکه هیچوقت راجب قدش چیزی نگفتم و برعکس هرجا میریم بهش میگم دستمو بگیر یا طوری رفتار میکنم ک حس ابهتش حفظ بشه

چرا فک میکنید تنها مشکل من همینه؟منم بخدا مشکل زیاد دارم کارم چند روزیه شده گریه ، درسته گفتم ازش را ...

عزیزممممم .بخدا ارزش نداره .تو این همه مشکلات یک مورد هم حذف کنی ،خودش کلی به اعصابت کمک میکنه.

2790
2778
2791
2779
2792