2777
2789
عنوان

به مرده با شعور نگیم بی غیرت.!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5070 بازدید | 308 پست

اینجا ک واقعا نمیفهمم خانومه میاد میگه شوهرم منو زد همه میگن یه کاری کردی ک زده چرا زده !

چرا نمیفهمید به هر دلیلی حق نداره یه مرد یه زنو بزنه و زورشو نشون بده ماهمه انسانیم 

زنان علیه زنانه اسی اینی ک میگی دقیقا

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تازه ۱۲ دقیقه س عضو شدی کی فرصت کردی بحث کنی در هرصورت من نمیپسندم به این آدم بگن بی غیرت درست ...

خب لابد ترکیده دیگه

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
اصن بعضیا کلمه غیرتو بد فهمیدن🤦‍♀️

من یه دوستی داشتم تا میدید من از اون بیشتر ازادی دارم یا پدرم بهم آزادی بیشتر میداد بهم میگفت خراب ب پیشنهاد دوستان عزیز قطع ارتباط کردم

عجب بابا عجب
اینجا ک واقعا نمیفهمم خانومه میاد میگه شوهرم منو زد همه میگن یه کاری کردی ک زده چرا زده ! چرا نمیفه ...

دقیقا یا اون تاپیکی که توی پربازدیدا هست مرده خیانت کرده اونم چه جوری😒

بعد خیلیا گفتن مقصر خودتی باید بهش برسی😑😑😑

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆
عزیزم ؟ توهین؟

اره با یک جمله اون کل زندگیش رو تفسیر کردی، تحقیرش کردی. خودت خوشت میاد اینطوری بهت بگن؟ تو که از توهین و قضاوت افراطی بدت میاد، طبیعتاً میدونی نباید به همجنس خودت اینطور بتوپی. 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

میگم اینا که حق طلاق میگیرن مهریه هم موقع طلاق میگیرن؟ یا هر کی جدا میشه میره دنبال زندگی جدیدش؟ مثلا اگه بعد ۱ ماه جدا بشن؟

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)
صحیح کاملا موافقم متأسفانه یه سریا فکر میکنن جنس دومن

هر باروقت تویه بحثی از همجنس خودم دفاع میکنم تا مدتها فوش میخورم تو اون تاپیک تازه علیه امم تاپیک میزنن کاربری چهارمم که ترکوندن

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص
دقیقا یا اون تاپیکی که توی پربازدیدا هست مرده خیانت کرده اونم چه جوری😒 بعد خیلیا گفتن مقصر خودتی ب ...

اره دقیقا همینه من نمیخونم اونارو چون اون لحظه واقعا میخوام بزنم تو سر خودم 😒

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون