2777
2789
عنوان

به مرده با شعور نگیم بی غیرت.!!!!!

5070 بازدید | 308 پست

تو یه تاپیکی گفتم حق طلاق ،مسکن،حضانت و شغل و گرفتم موقع ازدواج یکی اومده میگه خوب شوهر تو بی غیرته!!!!! میدونی چیه خانوم شما و امثال شما اینجوری بهتون فهموندن که همیشه باید توسری بخوری از پدر از برادر از شوهر بهت تفهیم شده هر زنی بیشتر توسری خورد زن سنگین و با حیا تری و تحمل فکری که میگه من زنم و باید انتخاب کنم بقیه چ رفتاری باهام داشته باشن و نداری....خودتو به چشم ماشین ادامه دهنده نسل مرد میبینی...

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص

موجودیتت تو سه مرحله دختر و همسر و مادر خلاصه شده فقط نه یک زن....این حرف شما اینو مخابره میکنه ک مردی که حقوق طبیعی که قانون اشتباها ب مرد داده رو اگه پس بده بی غیرته ...خانوم من مثل شما نمیخوام ملک پدری هیچ مردی باشم ....بچه ها اگه همسر من یه بی غیرته شما رو به انتخاب مردای بی غیرت دعوت میکنم زندگی کنارشون خیلی قشنگه....زندانبان نخوایم همسر بخوایم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که کاملاااااااا موافقم با کارت 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

موجودیتت تو سه مرحله دختر و همسر و مادر خلاصه شده فقط نه یک زن....این حرف شما اینو مخابره میکنه ک مر ...

چقدر خودت به اون زن توهین کردی 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

شما تازه ۱۲ دقیقه س عضو شدی کی فرصت کردی بحث کنی

در هرصورت من نمیپسندم به این آدم بگن بی غیرت درست نیست

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .

چه عالی عزیزم..

رفتارت در زندگی مشترک چطوره؟

یعنی چیکارا میکنی که همسرت هم قدردانت باشه و یا تو رو محق بدونه؟

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

بعضی ها جنبه ندارن،مثلا همین مسئله سکه که گرون شده طرف 50 تا مهریه داره ولی رفته درخواست طلاق داده،مردا هم این خبر هارو میشنون این حق را نمیدن به زن،در ضمن ازدواج مبادله کالا نیست شروع زندگی شرط بزاری 

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
موجودیتت تو سه مرحله دختر و همسر و مادر خلاصه شده فقط نه یک زن....این حرف شما اینو مخابره میکنه ک مر ...

اصن بعضیا کلمه غیرتو بد فهمیدن🤦‍♀️

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆
شما تو‌کدوم‌تاپیک گفتی ؟ تعداد پستت که یکی هست  کیستی تو ؟

کاربریمو ترکوندن به خاطر همین موضوع مجبور شدم کاربری جدید بزنم کاربر چکاوک ام