2777
2789
عنوان

به مرده با شعور نگیم بی غیرت.!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5070 بازدید | 308 پست

خاك توو سرش اون ديگه خيلي بدبخت بوده

از نظرش مردي ك نذاره درس بخوني سركار بري بزنه و زور بگه با غيرته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ی مرد این چیزا رو بده زنش بی غیرته 

یعنی ی عمر واژه غیرتو اشتباه فهمیدم🤔

یعنی مردی ک‌ب زنش زور بگه غیرت داره 

عجب خانمی بوده ک همچین برداشتی داشته 

کاش روزی برسه زن علیه زن نباشه 

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
بنظرم در صورت داشتن مهریه گرفتن این حق ها جالب وگرنه چه فرقی میکنه مثلا حق مسکن داشته باشی میتونی ...

مهریه در هر صورت حق زن هستش و با گرفتن حق طلاق و تحصیل و مسکن و حضانت و غیره از بین نمیره.

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
چرا باید بی عرضه باشن؟ اون عروس یا زنه برادر مثل شما این حقو برای خودش محترم میدونه

خب بدونه دادشا و پسر من باید یه حقی رو برای خودشون محترم بدونن یه نه؟همینجوری گاگول وار پیش برن که چی رو ثابت کنن؟

مهریه نداری یک دو دارایی ها طرفت بد باشه که انشاالله بد نباشه دارایی میزنه به اسم یکی دیگه اصلا نصف ...

اتفاقا منم تو عقدنامه دقت کردم. تمام اموالی که بعد از ازدواج به دست میاد نصف میشه.

پس گرفتن این حق زرنگی نیست.