پارتنرمو ایکس فرض میکنیم
من تو اکانت این آقای ایکس هستم و روز اولی ک رفتم تو اکانتش چتش با دختر خالشو خوندم اینجوری بود ک دخترخالش هی بهش پیام میداد پارتنرم با باشه و آها جوابشو میداد اون ول نمیکرد
بعد از وقتی عکس منو دید آدمی ک خودش تو تلگرام هیچ عکسی نداشت پروفایل جز دو سه تا عکس فیک از طبیعت درجا گرفت چندین پروفایل از قیافه خودش گذاشت
بعد ک فهمید من تو اکانت پارتنرمم و رابطه مون جدیه پارتنرمو گرفت بلاک کرد
حالا قسمت مضخرف و نجس ماجرا اینجاست که چند روز پیش دختر خالش اینا بودن خونه پارتنرم اینا کلا با خانواده مادریش خیلییی صمیمین
همه داشتن چایی میخوردن یهو تو جمع دخترخاله برمیگرده به پارتنرم میگه گوشیتو میدی عکس بگیرم و گوشیو برداشت و رفت جلو آینه از خودش عکسای خیلی خیلی زشتی گرفت کراپ تنش بود ببخشید که رک میگم سینه هاشو داده بود جلو و لوند بازی و از این مضخرفات!
بعد تو تلگرام پیام داد گفت عکسامو بفرست پارتنرم واسش عکسارو فرستاد من وقتی دیدم خیلی عصبانی شدم ی دعوای شدیدی با پارتنرم کردم پارتنرم گفت من تو رودروایسی گیر کردم به خدا یهو جلوی جمع بهم گفت گوشیتو بده عکس بگیرم همه هم داشتن نگام میکردن بعد دیدم پارتنرم دخترخالشو بلاک کرد به منم گفت به خدا این ک.صخله همه میدونن این روانیه من اینو آدم حساب نمیکنم و اینجور حرفا
خستم از این دختره به خدا حس میکنم رو پارتنرم کراشه هروقتم منو به صورت اتفاقی میبیننه جایی خیلی بد نگاهم میکنه