2777
2789
عنوان

دختر خاله پارتنرم خیلی حرصم میده

470 بازدید | 46 پست

پارتنرمو ایکس فرض میکنیم

من تو اکانت این آقای ایکس هستم و روز اولی ک رفتم تو اکانتش چتش با دختر خالشو خوندم اینجوری بود ک دخترخالش هی بهش پیام میداد پارتنرم با باشه و آها جوابشو میداد اون ول نمیکرد

بعد از وقتی عکس منو دید آدمی ک خودش تو تلگرام هیچ عکسی نداشت پروفایل جز دو سه تا عکس فیک از طبیعت درجا گرفت چندین پروفایل از قیافه خودش گذاشت

بعد ک فهمید من تو اکانت پارتنرمم و رابطه مون جدیه پارتنرمو گرفت بلاک کرد

حالا قسمت مضخرف و نجس ماجرا اینجاست که چند روز پیش دختر خالش اینا بودن خونه پارتنرم اینا کلا با خانواده مادریش خیلییی صمیمین

همه داشتن چایی میخوردن یهو تو جمع دخترخاله برمیگرده به پارتنرم میگه گوشیتو میدی عکس بگیرم و گوشیو برداشت و رفت جلو آینه از خودش عکسای خیلی خیلی زشتی گرفت کراپ تنش بود ببخشید که رک میگم سینه هاشو داده بود جلو و لوند بازی و از این مضخرفات!

بعد تو تلگرام پیام داد گفت عکسامو بفرست پارتنرم واسش عکسارو فرستاد من وقتی دیدم خیلی عصبانی شدم ی دعوای شدیدی با پارتنرم کردم پارتنرم گفت من تو رودروایسی گیر کردم به خدا یهو جلوی جمع بهم گفت گوشیتو بده عکس بگیرم همه هم داشتن نگام میکردن بعد دیدم پارتنرم دخترخالشو بلاک کرد به منم گفت به خدا این ک.صخله همه میدونن این روانیه من اینو آدم حساب نمیکنم و اینجور حرفا

خستم از این دختره به خدا حس میکنم رو پارتنرم کراشه هروقتم منو به صورت اتفاقی میبیننه جایی خیلی بد نگاهم میکنه

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

دختره هم زیباییش و قیافش در حد خودمه یکم زیباتره از من

پوستش خیلی سفیده

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صددرصد کراشه رو پارتنرت

اره خودم متوجهم

بنطرت من چیکار کنم خیلی اعصابم خورده

خخ بیخیال بابا.مریضه این

منم سر اینا قدیم زیاد جر دادم شوهرمو

همه دختردایی عمه هاش با کراپ شورت و مایو جلو این بودن یکسره

تازه درخواست ماساژ اینام داشتن خلاصه داستانایی بود

ک هرسری جرش میدادم تا دیگ باهمشون قهر کزد😂

حسودی میکنه ولش کن روانیو به پارتنرت بچسب فقط

اعصابم خورده همش اونو با خودم مقایسه میکنم میگم ی موقع پارتنرم دلش بخواد با دختر خالش بره تو رابطه چی

کل خانواده پارتنرم میدونن ک من توی زندگی پارتنرمم حتی به اصرار پارتنرم با مادر پارتنرمم حرف زدم

رابطه مون جدیه خیلی هم همدیگه رو دوست داریم

دختره روش کراشه ولی خب اگه رفتار مشکوکی از پارتنرت ندیدی که حس نمیکنم بوده باشه بزار اون فشار بخوره شماکه باهمید پارتنرتم طرفشو نمیگیره

پیداس مشکل داره وگرنه کسی اینجوری خودشو کوچیک نمیکنه

بعد اینکه بقیه اکانتا و اینای پارتنرتو جوری که ناراحت نشه چککن دیگه چیزی ندیدی واست مهم نباشه