2777
2789
عنوان

دلم شکسته

344 بازدید | 18 پست

مادرم یه زن مومن ازونا ک پدربزرگ مادربزرگام رو همه مادرم کمکشون میکرد و همراهشون بود تا وقتی فوت شدن

سال پیش مادرم درگیر سرطان سینه شدن

درمانش تموم شد الان دوسه ماه پیش گف پام درد میکنه الانم اسکن هسته ای و اینا داده ولی هنوز نتیجه رو نمیدونیم بایدآزمایشا و اسکن رو ببره پیش متخصصش ببینیم چی میگه

من خودم حدسم متاستاز استخوانی هست

چندروزه همش گریه میکنم

مادرم از اول چه زجرایی ک تو زندگی کشید چه الانم بیماری باعث شده من کلا از خوبی کردن و خوب بودن زده بشم

حس میکنم اگه آدم خوبی باشی همیشه بلا سرت میاد

کاش از اول پرورشگاهی بودم لااقل الان لازم نبود نگران جون عزیزام باشم

کاش میشد نیست و نابود بشم هم بمیرم هم روحم نابود بشه...

چقدر سخته متاهلی و بچه داشتن حتی اجازه افسردگی هم نداری

امشب چقدر دلگیر بود اکثرا ناراحتن منم بغضم گرفت یاد گذشته

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی خوب میتونم درکت کنم

ولی زن ها سن شون میزه بالا پادرد میگیرن

خواهش میکنم اینقدر زود برای بیماری شون فکرهای بد نکنید

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

ایشالا ب حق امام رضا مادرتون بزودی زود حالش خوب میشه و سلامتیشو ب دست میاره نازنینم 

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  

این چه حرفیه

پیری درد و بیماری داره

ربطی به خوب یا بد بودن کسی نداره

اکثر ادمای مسن پا درد و کمر درد و اینا دارن

مامان منم ۴۱ سالشه دیسک کمر داره

پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....

مادرم خیلی زن زبر و زرنگی

ازونا ک همه میگفتن خوش ب حالت

الان وقتی میبینم پاش درد میگیره و حس میکنم ممکن ضعیفتر از اینام بشه قلبم درد میگیره

کاش مامانم مامان بدی بود

کاش انقدر باهام خوب و مهربون و فداکار نبود شاید الان برام راحتتر بود

من الان بیشتر برای خودم گریه میکنم چون مامانم همیشه حامی و نگهدارم بود....

امیدوارم هیچی نباشه و یه مشکل ساده باشه .از ته قلبم دعا میکنم .باردارم شاید دعام اثر داشت ...کاملا درکت میکنم من از دار دنیا یه مادر دارم و یه خواهر با خواهرم خیلی صمیمی نیستم گاهی فکر میکنم اگه مادرم نباشه چیکار کنم ؟😢😢

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه

منم دارم گریه میکنم😭😭😭😭😭

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

ان شاالله که اینطور نیست عزیزم.پادرد و الان همه دارن.فکرای منفی نکن.

من خودم سختی زیاد کشیدم به من همیشه میگن، هرکه در این بزم مقربتر است جام بلا بیشترش میدهند.یه وقتایی منم از این شعر حالم بد میشه میگم یعنی تا کی؟ بعدش میگم خب همش که این دنیا نیست بلاخره خدا برام جبران میکنه یا تو این دنیا یا اون دنیا

دخترم،معجزه زندگیمو 
مادرم خیلی زن زبر و زرنگی ازونا ک همه میگفتن خوش ب حالت الان وقتی میبینم پاش درد میگیره و حس میکنم ...

آخه دکترها که هنوز هیچی بهتون نگفتن چرا اینقدر خودت رو عذاب میدی دخترخوب😢

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗