2777
2789
عنوان

سیسمونی😑🤦‍♂️🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 62 پست
چی بگم والا...گیر کردم

وقتی مامانت لطف میکنه اون پولو خرج میکنه بجای طلا همون سرویس چوبو بگیر 

بلاخره تخت و کمد هم برای بچه لازمه الان نباشه دو سال دیگه باید بخری روز ب روزم گرونتر میشه

ولی کلا کسی حق اظهار نظر در مورد سیسمونی نداره هر چیه لطف مادرتونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم کم نمیارم جلوشون...ولی خود خوری میکنم اگه چیزی بگن..

نه بابا وقتی جوابشونو بدی دیگ واسه چی خودخودی بگو ما ب جا سیسمونی طلا خریدیم سرمایه گزاری برا بچه ها الکی

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
مادرت وظیفش نیس حتی طلاهم برات بخره اینوودر نظر داشته باش ما قصد داریم لوازم ریز رو مادرم بگیره سرو ...

ما اصلا رسم نداریم که خونواده دختر جهاز و سیسمونی بدن.

داماد جهاز رو میخره..براسیسمونی هم پدرمادر نوزاد همه چی میخرن در حد توانشون.اونوقت بقیه بعنوان کادو درحد توانشون یه تیکه میگیرن .مثلا مادرشوهرم روروئک گرفت برادرشوهرم کالسکه مادرم سرویس خواب و دشک بازی وچنددست لباس.خواهرشوهرم پتو.بقیه هم یا پول دادن یا لباس..خودمون هم با پس اندازی که داشتیم تخت و کمد و همه وسایل اتاقش رو کامل گرفتیم.

ما اصلا رسم نداریم که خونواده دختر جهاز و سیسمونی بدن. داماد جهاز رو میخره..براسیسمونی هم پدرمادر ن ...

واقعا بهترین کاره ممکنه 

ما هم جهیزیه رو نصف کردیم داماد هم چن تیکه بزرگ رو گرفت مثل لباسشویی و تلویزیون و فرش و یخچال و اجاق گاز 

سیسمونی رو هم چون بچه ایندم ان شاالله نوه اوله مامانمه ذوق داره اجازه میدم فقط لوازم ریز رو در حد نیاز بگیره 

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا بهترین کاره ممکنه  ما هم جهیزیه رو نصف کردیم داماد هم چن تیکه بزرگ رو گرفت مثل لباسشویی ...

اره والا .حالا مادر پدرای بنده خدا چون ذوقشو دارن خیلی دوست دارن تک به تک همه چیزو خودشون بگیرن .ولی باشرایط اقتصادی الان واقعا ظلمه..اطرافیان هم خودشون پیشنهاد دادن گفتن ما که میخوایم هزینه کنیم یچیز واسه بچت بگیریم .بگو چیا لازم هس همونو بگیریم.اینجوری به هیچکدوممون فشار نیومد.

اسی جان تو این سایت هر وقت بحث سیسمونی میشه یه عده روشن فکر میان میگن 

بچه مال پدر مادره خودشون باید وسایلشو بخرن

سیسمونی وظیفه ی مادر بزرگ نیست

و هزار شعار دیگه

اما تو واقعیت باید دید چند درصد به این حرفا عمل میکنن؟؟؟؟ 

یا اصلا اوناییکه سیسمونی نمیخرن با چه خانواده ای وصلت کردن؟ 

وضع زندگیشون چجوریه؟ 

اولا که انشالله خیلی زود باردار بشی و بارداری خوبی رو تجربه کنی❤️

هر زمانم که موقع شد اگه خانواده ت دستشون بازه و توان مالی دارن حتما همه چی بخر گلم👍

حالا یه موقع خانواده آدم بی پولن یه چیزی

ولی وقتی خانواده شوهرت حرف کلفتن میدونی اون موقع چقدر به پدر مادرت توهین میشه؟ 

مامانامونم چون نگران آینده ی زندگیمون هستن از این ایده ها زیاد میدن

مثلا مامان خودم میگه حامله شدی پول سیسمونیتو میدم خونه بخری😀😀😀

حالا خودشم میدونه این دوتا هیچ ربطی به هم ندارن ولی خب فکر میکنه ایده هم بده بد نیست🤗😉

من نمیدونم این طلا چیه افتاده رو زبون خانما  

طلا هر روزم که گرون بشه ارزشش همونه دیگه چون همه چی باهم گرون میشه

به هر حال بچه های امروزی همه با امکانات خوب بزرگ میشن

بچه های ماهم به اینا احتیاج دارن

ماییکه شوهرمون دستش تنگه یا نباید بچه بیاریم یا وقتی دور و بری ها انقدر اصرار دارن خودشون یه گوشه ی کارو بگیرن دیگه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
اسی جان تو این سایت هر وقت بحث سیسمونی میشه یه عده روشن فکر میان میگن  بچه مال پدر مادره خودشو ...

دقیقارحربای دل منو زدی...بخدا اینایی ک میان میگن فلان و بهمان بخدا وقتی پاش بیفته اصلا به این حرفا پایدار نیستن و از خانوادشون توقع دارن..من خودم دارم میگم اگر دستم باز بود بخدا دریغ نمیکردم..مگه چیزی ک خودشون دوست داشتن رو بخرن وگرنه اجبار نمیکردم اصلا...اصلا بعضیا رفتار و حرف زدن بلد نیستن..خوب نظریم داری با ارامش بگو چیه با توپ پر میتوپی به ادم...من گناه کردم وهرم برشکست شده و با کله خورده زمین..بخدا تیکه تیکه پول جمع کردم چند تا ایکه طلا خریدم برا بچم از طرف داداشام و خودم و شوهرم...بتونمم باز تیک تیکه چیزایی که برای پسر و دختر استفاده میشه رو میخرم..

دقیقارحربای دل منو زدی...بخدا اینایی ک میان میگن فلان و بهمان بخدا وقتی پاش بیفته اصلا به این حرفا پ ...

مشکل اینجاست که توانایی اینو نداریم خودمونو جای همدیگه بزاریم

وقتی یکی میاد و مشکلش رو میگه باید خودمونو جای اون بزاریم و بعد نظر بدیم

نه اینکه به خودمونو زندگی خودمون نگاه کنیم و از جانب خودمون بگیم

خیلی از ایناییکه این حرفارو میزنن مادر شوهرشون جرات نداره تو بهشون بگه 

بعد میگن حرف مردم مهم نیست

چرا حرف مردم مهمه

منم مثل خودتم شوهرم هیچی نداره مستاجریم

از طرفیم مردم کچلمون کردن بسکه گفتن بچه بیارید بچه بیارید

والا 4 ساله عروسی کردم یه ذره تپل بشم خانواده شوهرم یاد سیسمونی رو میکنن

مادرمم که مدام میگه بچه بیار بچه بیار

منم گفتم وقتی نوه میخواید خب خرجشم بدید دیگه ما که نداریم واسه حرف شما باید بچه بیاریم

الانم دو ساله بچه دار نشدیم با خرجای دوا درمون و هزار کوفت دیگه

تا هم بیای درد دل کنی یا یه سوال بپرسی همه میریزن سرت که عقل نداری تو کرونا و گرونی دنبال بچه ای؟؟ 

حالا خودشون یا مجردن یا تازه عروس یا دو بچه دارن فاز روشنفکری برمیدارن واسه ما

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
مشکل اینجاست که توانایی اینو نداریم خودمونو جای همدیگه بزاریم وقتی یکی میاد و مشکلش رو میگه باید خو ...

اخ گفتی..من خودم قصد ندارم بچه دار بشم به خاطر وضعیت شوهرم..چون از نظر اقتصادی زیاد جالب نیستیم..مخصوصا تو این وضع کرونا ک همه کسب و کار‌ارو کساد کرده مامانم میگه افدام کن اگه ک نشد از الان بیفتی دنبال دوادرمونش...من خودمم سرکار میرفتم ولی به خاطر کرونا تعطیل شدیم...من یک ساله تو نی نی سایت عضو شدم خدا شاهده هر کی نظر خواسته محترمانه جوابشو دادم ولی بعضیا دل آدمو میشکنن...نمیدونمم هدفشون چیه..گرچه اینا همه کمبودای توی دنیای واقعیشونه که کسی حسابشون نمیکنه و محلشون نمیده میان اینجا عقده خالی کنن..دیگ خودتم خاتواده شوهرم میشناسی دیگ..من اگه فردا تخت و کمد نخرم و مامانم پولشو بده طلا جاریم تا عمر داره هی میخواد بگه فلان بهمان...هی بکوبه تو سر ادم ک من اوردم تو نیاوردی..میدونم از بیشعوریشه ها ولی مگه میشه دهنشو بست...وگرنه اون طلاییم ک مامانم بخواد بیاره برام والا ارزشش بیشتر از اون سرویس موبیه که بعدا نیخواد بشه تخته پاره و بیفته کوشه اتاق..تازه اگه تو مستاحری سالم بمونه

2790
2778
2791
2779
2792