2777
2789
عنوان

سیسمونی😑🤦‍♂️🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 62 پست
اخ گفتی..من خودم قصد ندارم بچه دار بشم به خاطر وضعیت شوهرم..چون از نظر اقتصادی زیاد جالب نیستیم..مخص ...

وای به منم انقدر گفتن تا آخرم گرفتار دوا دکتر شدیم😓

انشالله خدا بهت یه بچه ی سالم و تپل مپل بده هم برکت زندگیتون بشه هم دلخوشی زندگیتون

با یه تیکه طلا هم نه ما پول دار میشیم و نه با سرویس چوب بیچاره میشیم

ولش کن ما که همه جوره تو زندگی جور کشیدیم یه سیسمونی هم روش

الان فعلا با مادرتم زیاد بحثشو نکن حالا هر موقع وقت خرید شد بگو فکرامو کردم حوصله حرف و حدیث ندارم بخرید تموم شه بره

منم مامانم یه بار میگه به جا سیسمونی طلا بخرم یه بار میگه پول بدم ماشین بخرید یه بار میگه پول بدم خونه بخرید

منم اوایل هی میگفتم با این پولا نمیشه کاری کرد

الان میگم ولش کن اونم مادره هی میشینه فکر میکنه که مثلا به پیشرفتمون کمکی شه

اگه خدا بچه رو داد منم سیسمونی کامل میخرم هم بلاخره آدم برای بچه استفاده میکنه هم حرف مفت نمیشنوه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
وای به منم انقدر گفتن تا آخرم گرفتار دوا دکتر شدیم😓 انشالله خدا بهت یه بچه ی سالم و تپل مپل بده هم ...

انشالله...انشالله خدا دامن شما رم سبز کنه از چشم انتظاری دربیای..منم دیگ حرف نزدم..گفتم هرکاری دوست داری بکن...حالا خودمم زورمو میزنم که یه پولی جمع کنم تا بتونم بخرم...کسیم حرف بزنه یه جوری جوابشو میدم دیگ...که بدونه دخالت نکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله...انشالله خدا دامن شما رم سبز کنه از چشم انتظاری دربیای..منم دیگ حرف نزدم..گفتم هرکاری دوست ...

قربونت برم❤️

انشالله هر دو مون خبرای خوب بیاریم

اره بابا هر کاری کنی اون زبون درازا حرفشونو میزنن

ولی دیگه وقتی بخری از سوز دلشون هست

یکی از کاربرای همین سایت کلی ادعاش میشد که من نزاشتم مامانم سیسمونی بخره شوهرم خریده مامانمم 30 ملیون داده النگو خریده برام هیچکسم حق اظهار نظر نداره

الان بیا ببین هر روز تاپیک میزنه فامیل شوهرم پدرمو در آوردن از بس سیسمونی رو زدن تو سرم

فکر کن زنی که تازه زاییده چقد خودش روحیه ش خرابه واسه چهارتا خرت و پرت چقدر عذابش میدن

حالا بخری هم باز یجور

ولی نخری دیگه هی میگی کاش خریده بودم انقدر حرف نمیشنیدم

خورده ریزا رو یواش یواش بخر

همه رو رنگ اسپرت بخر

لباسارو هم خیلیاشو میشه جلو جلو خرید

دیگه آخرش میمونه یه سرویس چوب و اگه بخوای کالسکه اینا

من یه موقع بابام پولی بهم میده واسه کمک خرجی میخرم

همه این خرت و پرتا رو خریدم و چندتا تیکه طلا کوچیک برای کادو که دیگه موقع سیسمونی خریدن زیاد فشار نیاد بهشون

والا اگه فردا سیسمونیم کم و کسری داشته باشه دیگه مادرشوهرم نمیگه دست پسرم خالی بود پدر زنش کمک خرجی بهش داد که فقط همون چهارتا خرت و پرتو میبیننن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز