2777
2789
عنوان

سیسمونی😑🤦‍♂️🤔

545 بازدید | 62 پست

بچه ها من و مامانم داشتیم درباره سیسمونی حرف میزدیم بعد مامانم گفت سرویس چوب برات نمیخرم اما به جاش پولشو میدم طلا..منم عروس غریبه ام..تو مخم نمیره ک نخرم..میترسم حرف بزنن بهم ..مخصوصا که جاریم پدر نداره و مادرش براش سرویس چوب و کهنه شورم گذاشته بود..البته من خودم اگه پول داشتم و دستم باز بود قطعا نمیذلشتم پدر و مادرم چیزی بخرن چون بچه ماله من و شوهرمه به اونا چ ک بخوان سیسمونی بدن ولی چ کنم ک دستم خالیه وگرنه دریغ نمیکردم با چند نفرم ک مشورت کردم گفتن بخر تا حرف نشنوی..چند بارم دو تا از خواهرشوهرام گفتن نخر برای چیته پولتو بدی جوب بده طلا و ولی سه تاشون غیر مستقیم منظورشونو رسوندن ک بخری بهتره...حالا موندم..نمیدونم چیکار کنم...شما چه نظری دارین؟

الان میان میگن زندگی خودته ب بقیه چه

ولی بخداباید بدونی این زندگیت به مردم مربوط تره تا خودت

پس بخر و حرف نشنو

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به کسی چ ربطی داره 

مامانت دلش نخاد اصلا نمیده چه حرفی میخاد باشه 

والا جهازم دیگ نمیزارن خانواده داماد دخالت کنهاون وقت سیسمونی بخاطر حرف فلانی😐😐😐

غیرمنطقیع 

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
الان میان میگن زندگی خودته ب بقیه چه ولی بخداباید بدونی این زندگیت به مردم مربوط تره تا خودت پس بخ ...

بله میدونم..ولی بعضی وقتا احبار کاری میکنه ک بر خلاف میلت تموم بشه..مخصوصا ک جهازمم تقریبا تکمیل و سنگین بود..به خاطر اون گیر کردم ک بخرم یا نخرم