2777
2789
عنوان

سیسمونی😑🤦‍♂️🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 62 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضی از تخت جدیدا هم نوزادی میشن هم کودک...

بچه باید کنار مادر باشه منم از این جدیدا دیدم اما بچه هزار بار شب تا صبح بیدار میشه باید هی بزاری تو اون هی دربیاری 

من که میدونم آخر سر شما میخری اما پولشو بده یه تکه طلا 3سال دیگه بفروشمش براش تخت بخر

من اصل این قضیه تو کتم نمیره از بیخ و بن مشکل دارم با اینکه چطور حرف بقیه براتون مهمه چطور اجازه ...

منم دقیقا مشکلم همینه 

والا من جهیزیه هم که خریدم هیچکس نفهمید من دارم میخرم یا نه یا اصلا چیا خریدم 

خونمو ک چیدم اومدن دیدن حتی شوهرم 

یادم نمیاد یبار کسی بهم گفته باشه فلان چیزو باید بگیری یا نگیری من انجام بدم حرفشو 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طلا چه اشکالی داره بگیره انقد از خانوادتون انتظار نداشته باشید دیشب یه تاپیک دیدم دختره گفت مامانش ...

به خدا انتظار ندارم گ۳تم ک اگه دستم باز بود نمیذاشتم یه تیکه جیز بگیره ولی چه کنم ک شوهرم دستش تنگه...الانم تک و توک یه سری جیزا رو خریدم با چند تا تیکه طلا و یه مقدارم پول نگه داشتم ک واسه زایمانم بذارم...

نظرم اینه که وقتی که فعلا پول ندارین لوازم اولیه برای بچتون بخرین فعلا بچه دار نشین بقیه که مسئول ب ...

گاهی اوقات مثل الان ناخواسته بچه میاد.... اتفاقاتی میفته که اصلا فکرشو نمیکنی من اصلا باردار نمی‌شدم ولی یکدفعه مثبت شد

میدونم...ولی میگم بالاخره تخته..بعدم خوب میگن از ۶ ماهگی باید جدا بشه بچه

الان خودتون هیچی نمیخوایین واسه بچه بخرین؟

شوهرت نمیخره ؟

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بعد ۱۲ سال بچه دار شدم تک فرزندم هستم بس که مامانم آرزو داشت و خودش دلش میخواست اجازه دادم چند ...

عزیزم ببخش خودت خواستی ۱۲سال؟

میدونی چیه من حتی جهازم دارم میخرم میترسم بعضی چیزایی که خودم ضروری نمیدونم و استفاده نمیکنم نخرن بگن نداشت بخره واقعا بدم میاد غیر ضروری بخرم یاتکراری یا تعدادچقد باشه بده یاخوب

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
مگه میشه سرویس چوب نخرید طلا که گرون تر میشه اخرم میفروشی میدیش به شوهرت تازه تو چشمم نیست 

نه بابا نمیفروشم طلاهای بابام اینا رو ک برام میارن...منم تو همین خریدن یا نخریدنش موندم 

ای خدا منو یکی قانع کنه دختر شوهر میدن باید جهیزیه کامل بدن شوهر فرت نوه به دنبا میاد باید برا دختر،سیسمونی بخرن شوهر فرررت..شوهررر این وسط چی میگههه اخه چیکارس

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز